StoryEditor

Agentúra Spicybrown otvorila nový eventový priestor

08.07.2020, 15:30
Autor:
redred
Športovo oddychový areál pri Žiline spája aktívny životný štýl s príjemným oddychom a gastronómiou. 

Eventová agentúra Spicybrown otvorila letnú sezónu s novým eventovým priestorom. Od júna prevádzkuje eXtreme park Žilina, športovo oddychový areál pri Vodnom diele Žilina, ktorý spája aktívny životný štýl, príjemný oddych a gastronómiu. 

"Areál má veľký potenciál pre eventových klientov, ktorým ponúka interiérové a exteriérové možnosti, blízkosť vodnej plochy, korčuliarskej a cyklistickej dráhy. Celý areál dopĺňa reštaurácia, vonkajší lounge bar, plážové volejbalové ihrisko, rozľahlý detský kútik, prevádzka zmrzliny a fitness centrum," opisuje možnosti parku Zuzana Danechová, head of event & marketing agentúry Spicybrown.

Prvá vec, na ktorú sa v agentúre sústredili, bola zmena konceptu reštaurácie. "Pôvodné nastavený fine dinning vystriedal jedálny lístok vytvorený šéfkuchárom Mariánom Žuffom (Kursalon Trenčianske Teplice) presne na mieru tohto plážového areálu," hovorí Danechová. Reštaurácia sa zameriava na moderný street food, výber sezónnych hlavných jedál a denné obedové menu.

eXtreme park Žilina

eXtreme park Žilina

eXtreme park Žilina

​Eventovej klientele zároveň zabezpečuje catering na mieru na podujatia, firemné stretnutia, školenia a teambuildingy. Prevádzku riadi Viliam Masný (Jerry´s Cocktail bar). Okrem toho, že do eXtreme parku priniesol skúsenosti z 15-rokov fungujúceho cocktail baru, zostavil na mieru letný nápojový lístok a šéfuje tímu reštaurácie.

Priestor je výbornou variantou na firemné športové teambuildingy, family dni alebo biznis obedy. Dizajnový interiér dokáže celoročne hosťovať konferencie alebo firemné večierky. "Pre areál sme vytvorili aj koncept letných podujatí, ktorý je prispôsobený tak, aby mali hostia pocit, že sú na príjemnej letnej dovolenke," dodáva Danechová.

Po Kursalone Trenčianske Teplice je eXtreme park ďalší agentúrny eventový priestor s dennou prevádzkou. Agentúra prevádzkuje aj dizajnový industriálny priestor Event House Žilina.

01 - Modified: 2022-03-22 17:09:01 - Feat.: - Title: Covid priniesol tiež virtuálne ochutnávky 02 - Modified: 2022-03-11 13:09:39 - Feat.: - Title: Štefan Kozák z Creative PRO: Emócia sa dá dať aj do online eventu 03 - Modified: 2021-12-15 17:40:19 - Feat.: - Title: Volám sa Laia. Do tradičného sveta eventov prinášam digitalizáciu 04 - Modified: 2022-01-10 17:25:18 - Feat.: - Title: Spojili sme reálne prostredie s online priestorom 05 - Modified: 2021-10-20 15:46:17 - Feat.: - Title: Budějovický Budvar priniesol nevšedný zážitok. Krajina, kde pivo rastie na stromoch, zožala úspech
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. apríl 2024 13:21