StoryEditor

Dominika Cibulková sa stala ambasárdorkou značky Foreo

03.12.2020, 07:00
Autor:
redred
Pripojí sa tak k MOME či Lucii Sládečkovej.

Švédska smart beauty značka FOREO si vybrala ambasádorku, s ktorou bude spolupracovať pri komunikácii na slovenskom trhu. Je ňou bývalá slovenská tenistka, známa fashionistka a ikona slovenskej módy, Dominika Cibulková. Ako ambasádorka bude Dominika viditeľná najmä v online projektoch a na sociálnych sieťach, kde už o značke a produktoch FOREO aktívne komunikuje.

Dominika Cibulková sa vďaka úspešnej kariére tenistky stala pre Slovensko stelesnením aktívneho životného štýlu. To je jeden z dôvodov, prečo sa značka FOREO rozhodla osloviť ju ako svoju ambasádorku.

„FOREO je mladá značka, ktorá sa svojimi hi-tech produktami snaží osloviť najmä mladých a aktívnych ľudí, pretože tí dokážu pozitíva inteligentných produktov najviac oceniť. Tieto charakteristiky boli preto smerodajné aj pri výbere nášho ambasádora a Dominika na nás okamžite zapôsobila ako jednoznačná voľba. Dominika je profesionálka, ktorá má na kvalitu pleťových produktov poriadne vysoké nároky, preto je presne takou ambasádorkou, akú sme hľadali,“ hovorí Šárka Niklová, PR Manager Czech Republic & Slovakia. 

Foreo

„Som veľmi rada, že môžem spolupracovať so značkou, s ktorej filozofiou sa dokonale stotožňujem. Ako aktívna športovkyňa som často nemala čas na denné líčenie sa, ale o to viac som svoju pozornosť upriamovala na dennú starostlivosť o pleť či kvalitné pleťové prípravky. FOREO je ale pre mňa ideálna kombinácia, ktorú si vyslovene užívam. Nové technológie, moja obľúbená kozmetika a ošetrenie na mieru je presne to, čo chcem. Som rada, že sa naše cesty stretli a že môžem byť súčasťou tohto pokroku,“ hovorí o spolupráci so švédskou smart beauty značkou Dominika Cibulková, ktorej obľúbeným produktom sa stal najmä FOREO BEAR určený na precvičenie tvárových svalov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Okrem samotnej spolupráce s ambasádorkou FOREO do svojej mediálnej komunikácie aktívne zapája aj ďalších slovenských beauty influencerov. „Okrem Dominiky Cibulkovej spolupracujeme aj s Martinou Horňákovou (MOMA), vďaka ktorej sme komunikáciu úspešne preniesli aj do YouTube sveta. Hodnotný obsah s kreatívnym prevedením sa však k našim zákazníkom dostáva aj vďaka Linde Mlynčárovej (Nutelindochka) či Lucii Sládečkovej (Lucidstyle_official), ktoré značku FOREO podporujú na sociálnych sieťach,“ dodáva Niklová.

01 - Modified: 2020-10-30 14:50:35 - Feat.: 0 - Title: Komunikáciu FOREO zastreší na Slovensku PR agentúra Black Apple
01 - Modified: 2020-12-03 14:14:17 - Feat.: - Title: Značka Foreo otvorí rok 2021 vymenovaním nového generálneho riaditeľa 02 - Modified: 2020-10-30 14:50:35 - Feat.: - Title: Komunikáciu FOREO zastreší na Slovensku PR agentúra Black Apple
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 04:57