Lidl
StoryEditor

Na odsúdenie Kočnera s Ruskom reaguje Lidl

13.01.2021, 04:55
Autor:
khkh
Ponúka špeciálnu 19% zľavu na náradie.

Len prednedávnom reagoval obchodný reťazec Kaufland na prednostné zaočkovanie bývalej tenistky Dominiky Cibuľkovej a jej manžela a už na aktuálne dianie reaguje aj Lidl.

Lidl zareagoval na právoplatné odsúdenie Mariana Kočnera a Pavla Ruska na 19 rokov väzenia za falšovanie televíznych zmeniek. Na svojom facebooku uverejnil post, v ktorom ponúka sadu pilníkov a rašplí s "natvrdo zľavou 19%*", s dodatkom "*nepodmienečne" vysvetľujúcim hviezdičku pri výške zľavy. Na aktualitu dňa naráža aj v poste, kde uvádza: "Pripravili sme si pre vás zmenku, ehm, zmenu ceny".

O odsúdení Mariana Kočnera a Pavla Ruska na 19 rokov odňatia slobody nepodmienečne rozhodol Najvyšší súd v utorok 12. januára. Potvrdil rozsudok Špecializovaného trestného súdu, ktorý tak nadobudol právoplatnosť.

Marian Kočner a Pavol Rusko sú vinní z falšovania televíznych zmeniek. ​V mene televízie ich mal vystaviť Rusko ešte v roku 2000, keď spoločnosť prechádzala finančnými problémami. Keďže Rusko ich nebol schopný preplatiť, finančné bremeno prešlo na Markízu, od ktorej žiadal Kočner vyplatenie 69 miliónov eur. Markíza pravosť zmeniek od začiatku spochybňovala a na oboch podala trestné oznámenie. Kočner bol v prípade od leta 2018 stíhaný väzobne, Rusko ešte donedávna na slobode.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 10:13