Kaufland Slovensko
StoryEditor

Kaufland tlieska všetkým, ktorí sa zdravo stravujú

03.03.2022, 11:57
Autor:
REDRED
Potlesk v predajniach je súčasťou novej kampane spoločnosti.

V aktuálnej kampani sa Kaufland zameral na tému nakupovania zdravého ovocia a zeleniny, ktoré vedú k lepšej životospráve zákazníkov. Hlavným posolstvom je poďakovanie všetkým, ktorí si pri nákupe vyberajú zdravé potraviny.  

„V hero videu je toto ďakovanie ukázané s nadsázkou v podobe prehnaného hollywoodskeho potlesku, ktorý dáva dôležitej vážnej téme humorný nádych. Hlavnou postavou sa stal bežný zákazník Kauflandu Milan, teda postava známa už z predchádzajúcich kampaní,“ vraví Juraj Kováč, kreatívny riaditeľ agentúry THIS IS LOCCO, ktorá spot realizovala.

Súčasťou kampane je aj špeciálny instore rozhlasový spot, vďaka ktorému si všetci zákazníci v Kauflande so zdravými potravinami vo vozíku vypočujú potlesk na ich adresu. 

Pri tejto príležitosti si zároveň obchodný reťazec v jednej zo svojich predajní pripravil pre zákazníkov prekvapenie. Regály pri pokladniach, kde si zvyknú pri odchode brať sladkosti, zamenil za regály s jablkami, ktoré si každý mohol zadarmo zobrať. Kampaň zahŕňa aj vznik kľúčového vizuálu a online komunikáciu, vrátane súťaže s jablkami.

„Ako zodpovedná spoločnosť ponúkame našim zákazníkom čoraz viac zdravých a čerstvých potravín a aj touto špeciálnou akciou sme chceli poukázať na dôležitosť zdravej výživy. Zároveň podnikáme množstvo krokov v oblasti vzdelávanie detí, aby si svoj zdravý vzťah k strave budovali už od najútlejšieho veku,“ vysvetľuje Samuel Machajdík, hovorca Kaufland Slovensko.

Vizitka kampane:
Klient: Kaufland Slovensko (Janka Režňáková, Lenka Valachovičová, Barbora Šmidová)
Agentúra: THIS IS LOCCO
Creative Director: Juraj Kováč
Art Director: Juraj Sapara, Marek Sivý
Copywriter: Michal Roháček, Martin Polakovič, Adela Holubčíková
Account Manager: Diana Hromeková, Michal Ružica
Strategy Director: Juraj Kováč
Produkcia: Hitchhiker Films
Réžia: Dano Dekan
Fotograf: Peter Chvostek

01 - Modified: 2024-03-01 08:01:13 - Feat.: - Title: Ďalšia legenda v Kauflande: Ján Mistrík objavuje chuť slovenských výrobkov 02 - Modified: 2023-10-20 08:15:59 - Feat.: - Title: Kaufland má po 13 rokoch na Slovensku nového generálneho riaditeľa. Novým CEO je Sven Reinhard 03 - Modified: 2023-09-21 08:55:34 - Feat.: - Title: Kaufland má prvú zelenú predajňu. Pri jej stavbe použil drevo namiesto betónu 04 - Modified: 2023-09-14 11:23:00 - Feat.: - Title: Kaufland má nový spot o kupónoch. Vyzerá ako reality show 05 - Modified: 2023-08-31 08:00:00 - Feat.: - Title: Oceňovaná kampaň Nespokojní zamestnanci Kauflandu pokračuje spotom s lingvistkou Emíliou
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 05:43