StoryEditor

Niké predstavuje nový spot k Fondu pre budúcnosť športu

26.04.2021, 10:40
Autor:
redred
Ambasádormi sú hráči klubu HC '05 Banská Bystrica.

Projekt spoločnosti Niké z názvom Fond pre budúcnosť športu má nových ambasádorov. Po Michalovi Sersenovi, Tomi Kid Kovácsovi či Dominikovi Greifovi prichádzajú na scénu hráči HC '05 Banská Bystrica. Kapitán klubu Ivan Ďatelinka, útočník Michal Kabáč a brankár Matej Gajan navyše dostali možnosť vybrať nádejné talenty, ktoré získajú finančný grant od Niké.

Hráči HC '05 Banská Bystrica prijali výzvu Niké a natočili spoločne s malými športovcami spot, ktorý si už teraz verejnosť môže pozrieť na instagramovom či facebookovom profile Fond pre budúcnosť športu, ale takisto aj na YouTube.

„Fond pre budúcnosť športu od Niké je veľmi dobrý nápad a odzrkadľuje sa to predovšetkým v tejto dobe. Okrem toho slúži aj ako odľahčenie pre rodičov, ktorí majú doma športovo nadané dieťa, ale nedokážu mu zabezpečiť potrebné možnosti na rozvoj. Chcel by som preto odkázať všetkým mladým ľuďom, ktorí ešte váhajú, či sa prihlásiť do Fondu pre budúcnosť športu, nech tak určite urobia. Je to výborná myšlienka, ktorá pomáha,“ povedal kapitán Ďatelinka.

Vizitka online spotu:
Agentúra: Istropolitana Ogilvy
Creative Director: Peter Darovec
Copywriter: Zuzana Frtúsová, Jakub Mazán, Hugo Pauliny, Vladimír Janček
Account Manager: Nikola Smrekovská, Ondrej Havela
Režisér: Ján Zelina
Produkcia: Zeldeo

Projekt spoločnosti Niké, ktorý už onedlho oslávi prvý rok od svojho vzniku, pravidelne podporuje desiatky mladých športovcov, kluby či združenia po celom Slovensku. Doposiaľ podal pomocnú ruku už vyše 200 záujemcom, medzi ktorých prerozdelil sumu v hodnote 400-tisíc eur. 

Ďalším mladým športovým talentom, ktoré sa chcú uchádzať o grant z Fondu pre budúcnosť športu od Niké, stačí zaslať krátke video so štipkou kreativity na stránku fondu

01 - Modified: 2021-08-03 08:19:12 - Feat.: - Title: Peter Darovec z Istropolitana Ogilvy: Kampane spojené s Fondom pre budúcnosť športu od Niké tvoríme s pocitom hlbšieho zmyslu 02 - Modified: 2021-05-25 20:28:51 - Feat.: - Title: Peter Ehrenberger, režisér majstrovských spotov Niké: Išlo nám o to, aby sa divák zabavil 03 - Modified: 2020-10-02 17:23:23 - Feat.: - Title: Niké spustila novú kampaň s Borbélym a Vlhovou 04 - Modified: 2018-02-09 07:17:53 - Feat.: - Title: NIKÉ pokračuje s tipérskymi súťažami. Laca zatvorí do kryokomory
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 14:21