StoryEditor

Tesco Finančné služby majú novú komunikačnú kampaň

18.08.2021, 15:40
Autor:
redred
Televízne spoty sú nasadené na Slovensku aj v Českej republike.

Spoločnosti Home Credit a Tesco pripravili novú komunikačnú kampaň na podporu značky Tesco Finančné služby. Hlavným cieľom nového komunikačného konceptu z dielne agentúry Ogilvy je priblížiť sa čo najviac ku koncovému zákazníkovi Tesco a taktiež nadviazať na komunikáciu samotného predajného reťazca. Na vytváranie konceptu sa podieľal tím Tesco spoločne s Home Creditom. Celkom vznikli tri nové spoty a ich hlavné témy sa budú prelínať naprieč celou komunikáciou značky jednak v mieste predaja, ako aj online.

Nový komunikačný koncept sa odlišuje od toho doterajšieho po grafickej, ako aj po textovej stránke. V aktuálnej podobe ide o tri nové televízne spoty s dĺžkou 15 sekúnd s ústredným sloganom kampane: „V Tescu vám pomôžeme s čímkoľvek“ a voice overom, ktorý dodáva: „Požičiame vám napríklad 4 tisíc“    

Hlavnými hrdinami spotov sú zákazníci predajne Tesco, ktorí si vďaka Tesco Finančným službám môžu pri bežnom nákupe zrealizovať aj omnoho väčšie plány. V prvom spote si rodina k novému hrncu zaobstará aj novú kuchyňu. Druhý spot zachytáva starší pár, ktorý si okrem energetických tyčiniek kúpi aj nové elektrobicykle. Mladý pár si potom v treťom spote k F&F oblečeniu môže prostredníctvom Tesco Finančných služieb dopriať aj 3 nové vstavané skrine.

Televízne spoty sa nakrúcali v pražskej prevádzke Tesco Eden v júni tohto roku. Prvýkrát sa spoty objavili v televízii 15. augusta a sú vysielané na Slovensku aj v Českej republike. Tváre  z televíznej reklamy budú následne zákazníci stretávať i na POS materiáloch v samotných predajniach Tesco v oboch krajinách.

Vizitka kampane:

Názov kampane: Kampaň Tesco finančné služby
Klient: Tesco finančné služby, Home Credit a.s.,
Reklamná agentúra: Ogilvy
Creative director: Richard Axell
Creative Group Head: Jakub Cabejšek
Strategy planner: Filip Janouch
Senior Art director: Jan Tamchyna
Account director: Tomáš Fanta
Senior Account manager: Sarah Kormanová
Mediálna agentúra: Medea
Digitálna agentúra: Dotcom
Produkcia televízneho spotu: Filmservice
Réžia: BAOBAB
Názov pesničky použitej v spote: Romantic French Elevator Vocal Bossa
Autor hudby: M3M
Zvukový majster: M3M

01 - Modified: 2018-05-21 12:49:19 - Feat.: - Title: Tesco Finančné služby majú novú kampaň. V hlavnej úlohe sú potraviny
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
04. máj 2024 05:36