StoryEditor

Dariusz Bator je novým generálnym riaditeľom BILLA Slovensko

21.01.2014, 10:16
Dariusz Bator (47) je od začiatku roka 2014 novým generálnym riaditeľom (CEO) BILLA Slovensko. Funkciu prevzal po Jaroslawovi Szczypkovi, ktorý bol šesť rokov generálnym riaditeľom súčasne BILLA Slovensko a BILLA Česká republika. Jaroslaw Szczypka naďalej povedie Billu v Českej republike.

Dariusz Bator prichádza do BILLA Slovensko zo spoločnosti Tesco Poľsko, kde bol ako výkonný riaditeľ zodpovedný za rozvoj, sortimentnú a cenovú politiku dvesto deväťdesiatich supermarketov. Na svoju pozíciu sa vypracoval počas jedenásťročnej kariéry, ktorú začínal ako vedúci predajne. Neskôr pôsobil ako regionálny manažér pre hypermarkety a napokon ako riaditeľ logistiky. Tri roky pracoval v Rusku pre tamojšiu sieť supermarketov, kde pôsobil v pozícii operatívneho riaditeľa a neskôr ako CEO. V roku 2009 sa vrátil do poľského Tesca na pozíciu výkonného riaditeľa.

„Svoju veľkú výzvu vidím na Slovensku vo vybudovaní tímu, ktorý poskytne zákazníkom ten najlepší servis,“ hovorí Dariusz Bator. „V dnešnom globalizovanom svete už v našom segmente odlíšenie sa samotným produktom masovej spotreby zohráva stále menšiu a menšiu úlohu. No sofistikovaná logistika práce s čerstvými potravinami a dlhodobá motivácia zamestnancov tak, aby bol zákazník pri každej návšteve predajne BILLA Slovensko stredobodom našej pozornosti, to sú skutočné, nikdy sa nekončiace manažérske výzvy,“ dodáva.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. máj 2024 13:29