StoryEditor

Katy Perry naspievala chytľavú pesničku. Pre novú kampaň pre Bistro.sk

19.05.2022, 11:14
Autor:
hrnhrn

Donášková složba spúšťa novú kreatívnu platformu a kampaň v spolupráci so svetovou hviezdou Katy Perry.

Donášková služba jedla Bistro.sk predstavuje svoju novú kreatívnu platformu 'Povedal niekto'. Jej hlavným motívom je radosť z myšlienky, ktorú má každý z nás pri objednávaní jedla. Nová platforma rozvíja predchádzajúcu kampaň, ktorú pôvodne naspieval raper Snoop Dogg a bola spustená vo Veľkej Británii, Austrálii a Kanade.

Ľahko zapamätateľná fráza „Did Somebody Say“ si v týchto krajinách už získala miesto v každodennom živote a získala aj veľa marketingových ocenení. Teraz víťazný koncept prichádza aj na všetky ostatné trhy, kde pôsobí Just Eat Takeaway.com, materská spoločnosť Bistro.sk.

Platformu teraz spúšťa Bistro.sk aj s novou televíznou reklamou, v ktorej účinkuje svetová hviezda Katy Perry, aby pomohla komunikovať radosť pri objednávke donášky jedla. V reklame prichádza kuriér Bistro.sk k dverám domu Katy Perry. Následne ako jej odovzdáva jedlo, video pokračuje prehliadkou domu a sveta Katy Perry, ktorý je plný kostýmov, bábik a výnimočných jedál pre každú príležitosť.

„Spolupráca s Just Eat Takeaway.com bola naozaj zábavná. Zhodou okolností, väčšina mojich pesničiek z rôznych období, majú určité prepojenie s jedlom, od jahôd cez mätu až po hríby. Jedlo na donášku si objednávam pravidelne, každú sobotu večer, aj preto bolo zábavné preniesť veci, ktoré mi prinášajú do života radosť, ako žiarivé farby, divoké outfity, či chytľavé melódie, priamo do videoklipu.“ povedala ​Katy Perry.

Kampaň vytvorila agentúra McCann London. Slová pesničky vystihujú rozličné kuchyne a jedlá, ktoré sú dostupné na Bistro.sk. Odzrkadľujú tiež rastúci záujem o donášku jedla pri netradičných príležitostiach ako sú raňajky, obed, či stred týždňa. Kampaň bude viditeľná v televízii, na OOH plochách (Bigboardy, LED obrazovky, rolovacie billboardy aj statické nosiče) po celom Slovensku. Mediálny mix doplnia online videá, sociálne médiá, ako aj spolupráca s influencermi.

image

Katy Perry v kampani pre Bistro.sk

01 - Modified: 2020-03-18 13:55:29 - Feat.: - Title: Bistro.sk začína rozvážať núdzové potravinové a hygienické balíčky 02 - Modified: 2019-09-19 06:50:39 - Feat.: - Title: Na Slovensko prichádza konkurencia pre Bistro.sk 03 - Modified: 2018-10-04 16:51:41 - Feat.: - Title: Bistro.sk spúšťa imidžovú kampaň. Pripravila ju agentúra Wiktor Leo Burnett
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
12. apríl 2024 22:19