Katarína Tešla
StoryEditor

Asociácia public relations Slovenskej republiky má novú výkonnú riaditeľku

21.06.2022, 09:56
Autor:
redred

Chod a aktivity asociácie zastrešuje Katarína Tešla, ktorá prevzala aj organizáciu prestížneho ocenenia PROKOP.

„Teší ma, že sa naša asociácia rozrastá o ďalšieho platného člena tímu. Našou úlohou v rámci branže je udávať tone of voice komunikácie, sledovať a implementovať trendy, dohliadať na procesy a transparentnosť celkového fungovania PR, či nadväzovať spolupráce naprieč kreatívnym priemyslom, s univerzitami, NGOs. Veríme, že spolu s posilou Katky Tešla, ktorá má dlhoročné skúsenosti v oblasti PR a brand pozicioningu, sa nám spoločne podarí nájsť a využiť príležitosti pre naše ešte výraznejšie etablovanie, rast a rovnako tak zviditeľnenie slovenského PR,“ hovorí prezidentka APRSR a Managing Director SKPR STRATEGIES Soňa Lexmanová.

„Keďže oblasť komunikácie a PR je pre mňa mimoriadne blízka, som veľmi vďačná, že môžem byť súčasťou organizácie, akou je práve APRSR. Mojou ambíciou je prispievať k rozvoju public relations a spolupodieľať sa na kultiváciii komunikácie. Práve v čase, keď Slovenskom rezonujú rôzne zavádzajúce informácie a ich dôveryhodnosť je pod čoraz väčším tlakom, je dôležitosť komunikácie a posilňovanie tohto odvetvia nesmierne dôležitá,“ uviedla Katarína Tešla, výkonná riaditeľka Asociácie public relations Slovenskej republiky.

Katarína Tešla sa dlhodobo pohybuje vo svete marketingu a public relations a skúsenosti z brandže ďalej rozvíja aj ako Manažérka komunikácie a PR v spoločnosti Zoznam, konkrétne pre portál Kariéra.sk. Predtým pôsobila v spoločnosti Profesia, kde okrem externej komunikácie mala na starosti aj produkty, analýzy a podujatia, zároveň koordinovala aktivity na zahraničnom trhu. Ako projektová manažérka v bankovom prostredí mala možnosť podieľať sa na projektoch, inováciách a riadení komunikačných kampaní, kde bola členkou integračného tímu a mala na starosti projekty marketingu a komunikácie v UniCredit Bank. Aktívna bola aj v médiách, kde prispievala svojimi článkami napríklad pre Aktuality.sk alebo magazín EMMA.

01 - Modified: 2024-01-17 11:15:16 - Feat.: - Title: Agentúry využívajú AI nástroje prevažne na analýzu dát a zlepšenie cielenia kampaní 02 - Modified: 2023-12-11 13:21:38 - Feat.: - Title: Iniciatíva Férového tendra: Férovosť šetrí čas aj peniaze 03 - Modified: 2023-08-17 07:24:23 - Feat.: - Title: Asociácia PR agentúr plánuje rast a hľadá nových členov 04 - Modified: 2023-08-10 13:20:44 - Feat.: - Title: PR ako „panské huncútstvo“? Naopak. Pre rozvíjajúce sa firmy môže byť užitočnejší, než si myslíte 05 - Modified: 2023-07-12 07:29:32 - Feat.: - Title: AI spôsobí do troch rokov big bang, očakávajú PR profesionáli
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 18:40