StoryEditor

PSS s novou kampaňou oslavuje nový produkt - hypotéku

01.07.2022, 08:33
Autor:
redred

Kampaň nadväzuje na pôvodný koncept, vytvorila ju Istropolitana.

„Nová kampaň je ďalším potvrdením rešiftu PSS, Prvej stavebnej sporiteľne, nielen po vizuálnej, ale aj po produktovej stránke. Produktové portfólio doplnené o hypotéku je vďaka tomu aj komunikačne v súlade s novým pozicioningom PSS ako experta na financovanie bývania,“ hovorí Daša Matušíková, riaditeľka úseku marketingu Prvej stavebnej sporiteľne.

Svojou vizuálnou štylizáciou nový televízny spot aj vizuály nadväzujú na výrazný charakter predošlej kampane na produkt môjDOMOV. Kombináciou rozsiahlych farebných plôch s prirodzenou hereckou akciou tak vzniká nezameniteľná vizuálna identita značky. Televízny spot je sériou situácií, kedy sa noví majitelia tak tešia na svoje nové bývanie, že sa im priamo pred dverami udeje drobná, milá komplikácia. „To celý náš spot poľudšťuje, pričom tieto drobné trampoty výborne kontrastujú s expresívnym vyjadrením radosti jednoduchým výkrikom - hurá!“ upresňuje pozadie vzniku spotu Daša Matušíková. Spot je zakončený výrazným a zapamätateľným sloganom „Hypo, hypo, hurá,“ ktorý tvorivo podčiarkuje posolstvo kampane.

Vizuály sú kombináciou fotografií hrdinov TV spotu a hravej typografie, pričom aj tu dominuje výrazné slovo HURÁ. Podľa slov marketingovej riaditeľky PSS prichádza na trh hypoték silný hráč so zaujímavými podmienkami a nová kampaň to veľmi vydarene dáva na známosť verejnosti.

Vizitka kampane:

Klient: PSS, Prvá stavebná sporiteľňa

Riaditeľka úseku marketingu: Daša Matušíková

Vedúci odboru značky a reklamy: Rastislav Škerko

Brand manažér offline: Karin Čechová

Brand manažér online: Peter Hacek

Agentúra: Istropolitana Ogilvy

Strategy Planner: Veronika Romsauerová, Juraj Plánovský

Creative Director: Vlado Janček, Peter Darovec

Art Director: Peter Hrevuš, Mio Valúšek
Copywriter: Vlado Janček, Denis Kendy

Account Director: Petra Lukáčová

Account Manager: Patrik Stantien

Produkcia: Protos Productions

Režisér: Jonáš Karásek

Fotograf: Šymon Kliman

Postprodukcia: Oficina

Mediálna agentúra: Initiative

image

PSS: Hypotéka od Istropolitana Ogilvy

01 - Modified: 2024-04-10 13:55:06 - Feat.: - Title: Petra Novotná: Názorový altruizmus 02 - Modified: 2024-02-28 15:34:06 - Feat.: - Title: Slovenský Červený kríž predstavuje muža, ktorý ho nepodporí 03 - Modified: 2024-02-27 12:59:56 - Feat.: - Title: Dáša Juríková: Korporátne občianstvo 04 - Modified: 2024-01-22 13:11:08 - Feat.: - Title: PSS svoju novú kampaň postavila na výrazných individualitách 05 - Modified: 2024-02-14 08:00:00 - Feat.: - Title: KRAS špeciál: Udalosti, ktoré v roku 2023 ovplyvnili život agentúr
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 12:09