Horizon Worlds
StoryEditor

Horizon Worlds je horší ako zlý. Kde spravila Meta chybu?

10.10.2022, 14:12

Google nezískal hráčov a ADMA kódex influencer marketingu.

Google hráčov nechytil

Google Stadia končí. Projekt, ktorému Google mimoriadne veril (a #digitalnytyzden s ním, o Stadia sme písali opakovane!) dostal stopku pre celkový nezáujem hráčov. S vlastnou platformou teraz o hráčov bojujú viaceré spoločnosti, napríklad NVIDIA a ich GeForceNow, japonské PlayStation Now, ale tiež nový hráč na poli cloudgaming, Logitech s G Cloud.

 

 

TikTok -> Instagram -> Twitter ->Musk

Hovoríme o videoformáteReels, ktorý prichádza na ďalšiu sociálnu sieť – formát preslávil TikTok, následne sa ním „inšpirovala“ Meta a priniesla ho na Instagram, odtiaľ si ho vypožičiava Twitter. Mimochodom, počuli ste, že sociálna siet skutočne (ale teraz už fakt!) bude patriť ElonoviMuskovi?

 

 

HorizonWorlds je horší ako zlý. Kde spravila Meta chybu?

Facebook kúpil startup s okuliarmi na virtuálnu realitu Oculus. Nedávno sám seba premenoval na Meta. A dnes Zuckerbergtlačí každého okolo seba, aby za každú cenu využíval virtuálny svet Horizon Worlds.Ten je však tak zlý a technicky nevyladený, že sa do jeho navštevovanianikomu nechce - dokonca ani tímu, ktorý za jeho vývojom stojí. Skončil trend virtuálnych svetov ešte predtým, ako vôbec začal?

 

 

Nákupy na internete

Kým ženy uprednostňujú tlačené knihy a časopisy, muži sú na tom presne naopak. Čo je zaujímavé, tak až 5% zákazníkov v očakávaní zdražovania nakupovalo vianočné darčeky už v auguste. Aké sú ďalšie rozdiely v správaní žien a mužov, pokiaľ ide o nákupy na internete? A naopak, čo máme spoločné?

 

 

ADMA: Kódex InfluencerMarketingu

S veľkým vplyvom prichádza tiež veľká zodpovednosť – tento klasický komixový výrok by mal na 100% platiť pre každého, kto sa podieľa na tvorbe a šírení reklamy.Aj preto sme v ADMA spolu s IAB Slovakia vytvorili Kódex Influencer Marketingu (KIM), ktorý chráni a usmerňuje influencerov, agentúry, ale tiež zadávateľov reklamných spoluprác.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 17:36