Httpool by Aleph.
StoryEditor

Partnerstvo Httpool by Aleph s Pinterestom pomôže aj inzerentom na Slovensku

01.08.2023, 09:58
Autor:
redred

Dve globálne digitálne platformy oznámili medzinárodné partnerstvo, z ktorého bude profitovať aj Slovensko. Svoje sily spájajú Httpool by Aleph – platforma pre digitálnu reklamu pokrývajúca vyše 50 krajín, a Pinterest – platforma pre vizuálnu inšpiráciu.

Partnerstvo umožní spoločnosti Httpool by Aleph ponúknuť svojim globálnym klientom reklamné riešenia Pinterestu v stredoeurópskom regióne, vrátane Slovenska. Httpool by Aleph bude zabezpečovať komunikáciu s inzerentmi a ich manažment v tých krajinách, kde Pinterest momentálne nezobrazuje reklamy.

Inzerenti tak odteraz budú mať možnosť v krajinách, kde sa reklamy zobrazujú, osloviť vysoko angažované publikum Pinterestu, ktoré prichádza na platformu s cieľom objavovať a uskutočňovať nápady prostredníctvom inzerujúcich značiek. Jedinečná pozícia Httpool by Aleph je pre klientov veľkou príležitosťou uspieť na Pintereste a cez nové partnerstvo ponúkne firma túto možnosť klientom po prvý raz.

Pinterest priťahuje mesačne viac ako 460 miliónov ľudí, hľadajúcich inšpiratívne produkty a služby pre svoj šatník, nový domov, budúcu dovolenku a ďalšie oblasti. Inzerenti chcú byť súčasťou ich plánovania, keď funguje prirodzené prepojenie s užívateľmi pátrajúcimi po značkách, ktoré im pomôžu premeniť inšpiráciu na skutočnosť. Na Pintereste môžu inzerenti oslovovať okruhy ľudí, na ktorých im záleží, a posunúť ich od objavovania k rozhodnutiu – a to všetko online na pozitívne zameranej platforme.

„Pinterest je jedinečná platforma, ktorá zasahuje celý predajný proces a umožňuje zobrazovať reklamy so zmysluplným obsahom. Tešíme sa z partnerstva so spoločnosťou Aleph a hodnoty, ktorú prinesie používateľom Pinterestu,“ hovorí Bill Watkins, chief revenue officer Pinterestu.

Dodáva, že Pinterest prepája inzerentov so zákazníkmi, ktorí chcú nakupovať a to v momente, keď sú práve otvorení značkám. „Široké portfólio klientov spoločnosti Aleph naprieč regiónmi nám umožní priviesť na platformu nových inzerentov a umožní zobrazovať relevantnejšie reklamy užívateľom, ktorí hľadajú inšpiráciu.“

„Cieľom partnerstva s Pinterestom je pomáhať 21 000 firmám v našej sieti pri dosahovaní výsledkov a raste cez oslovovanie publika, ktoré prirodzene prichádza na platformu nakupovať,“ povedal Gaston Taratuta, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Aleph.

Dodáva, že Pinterest je diferencovaná platforma, ktorú používatelia navštevujú vyslovene preto, aby našli niečo, čo si kúpia alebo urobia. „Naši klienti budú mať teraz možnosť riadiť všetko od povedomia o značke až po nákupné konverzie, zatiaľ čo my Pinterestu otvárame prístup k viacerým najrýchlejšie rastúcim trhom sveta.“

„Toto partnerstvo predstavuje pozoruhodnú príležitosť pre miestnych inzerentov a značky prepojiť sa s publikom, ktoré prichádza na platformu objavovať nové nápady a ich základe nakupovať,“ dodal Matúš Konečný, obchodný riaditeľ Httpool Slovensko.

01 - Modified: 2021-03-08 11:25:16 - Feat.: - Title: Pinterest podporuje ženy podnikateľky 02 - Modified: 2020-08-19 14:32:49 - Feat.: - Title: Pinterest čelí obvineniam z diskriminácie a rasizmu. Menoval novú výkonnú riaditeľku 03 - Modified: 2019-02-22 11:09:33 - Feat.: - Title: Pinterest mieri na burzu
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 01:39