StoryEditor

Istropolitana Ogilvy privítala vo svojom reklamnom Akvárku výherkyne súťaže Cirkulátor

16.08.2023, 09:21
Autor:
redred

Cirkulátor je kreatívna súťaž zameraná na študentov stredných a vysokých škôl, ktorá sa tento rok konala na UKF v Nitre. Prvou cenou pre víťazný tím býva možnosť stážovať v renomovaných agentúrach a spoznať tak na vlastnej koži kreatívnu prácu.

Tohtoroční víťazi, respektíve víťazky, dostali 5-týždňovú stáž v jednej z najväčších a najúspešnejších reklamných agentúr, v Istropolitana Ogilvy.

„Istropolitana Ogilvy už dlhodobo podporuje mladé kreatívne talenty. Mnohí z nich sú už dnes profíci, často zbierajúci jedno ocenenie za druhým. Ďalší zas našli svoje kreatívne uplatnenie v iných odvetviach našej brandže. Sme preto hrdí na to, že sme boli na začiatku tejto ich cesty, a teší nás, že môžeme privítať ďalšiu mladú krv a dať im tak skvelú reálnu skúsenosť toho, čo ich vlastne čaká,“ hovorí Peter Darovec, kreatívny riaditeľ Istropolitana Ogilvy.

Šťastné víťazky, ktoré mali tú česť, sú ešte len študentky 1. ročníka katedry masmediálnej komunikácie a reklamy na UKF v Nitre a sú nimi Mariina, Tetiana, Sabina a Maryna. (Nie, nemáme tam preklep, dievčatá sú pôvodom z Ukrajiny.) Už prvý deň predviedli, že sú to dievčatá na správnom mieste, keď okrem drivu naučiť sa od profesionálov v Istropolitane čo najviac potešili svojich mentorov vyhlásením, že medzi ich pozitívne stránky patrí radosť robiť pod stresom a milujú deadliny.

image

Istropolitana Ogilvy.

Čo ich teda všetko čakalo v Istropolitane okrem tých deadlinov?

Prvý týždeň dostali reálny brief od reálneho klienta Opel a vrhli sa so stratégom do spoznávania zákutí cieľoviek, hľadaní insightov a najmä sa naučili, aké je dôležité pochopiť konkurenčné prostredie klienta a nájsť pre jeho produkt to najlepšie miesto v živote spotrebiteľov. Keď mali toto zvládnuté, ďalší týždeň ich čakali seniorní kreatívci, ktorí im pomohli všetky tieto dôležité zistenia pretaviť do správnej kreativity.

Spolu so socialistami sa naučili, aké sú základné tipy a triky, ak máte na starosti sociálne siete významných značiek, a zistili, že byť aktívnym užívateľom TikToku či Instagramu z vás hneď nerobí profesionála. Následne toto všetko pekne zabalili do prezentácie a už ich čakala len skúška ohňom – predstaviť svoje nápady a svoju tvorbu pred prísnym pohľadom klienta. A to úspešne zvládli a ich nápady sa klientovi veľmi páčili.

Veríme, že aj klient bol spokojný a v najbližšom čase sa mu niektoré ich nápady aj podarí zrealizovať. A ak náhodou nie, aj to je súčasť reality v kreatívnej brandži. No skúsenosť, ktorú tieto dievčatá v Istropolitana Ogilvy získali, im už nikto nevezme.

01 - Modified: 2024-04-10 13:55:06 - Feat.: - Title: Petra Novotná: Názorový altruizmus 02 - Modified: 2024-02-28 15:34:06 - Feat.: - Title: Slovenský Červený kríž predstavuje muža, ktorý ho nepodporí 03 - Modified: 2024-02-27 12:59:56 - Feat.: - Title: Dáša Juríková: Korporátne občianstvo 04 - Modified: 2024-01-22 13:11:08 - Feat.: - Title: PSS svoju novú kampaň postavila na výrazných individualitách 05 - Modified: 2024-02-14 08:00:00 - Feat.: - Title: KRAS špeciál: Udalosti, ktoré v roku 2023 ovplyvnili život agentúr
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
01. máj 2024 23:26