Sme partner vašich Everestov. Hovorí v novej kampani Slovenská sporiteľňa.
StoryEditor

Každý môže zdolať svoj Everest! Slovenská sporiteľňa novou kampaňou povzbudzuje Slovákov

01.10.2024, 10:29
Autor:
lezlez

Banka spustila novú kampaň, ktorá je pokračovaním partnerstva s Luciou Janičovou, prvou Slovenkou na vrchole najvyššej hory sveta.

 „Ak som to dokázala ja, dokážu zdolať svoje vlastné Everesty aj všetci ostatní. Treba si veriť a mať tú správnu podporu.“

„Everest nie je len jeden... len počas štúdia som ich zdolala desiatky... ale moje životné Everesty ma ako prvú Slovenku vyniesli na najvyššiu horu sveta,“  hovorí v novom kampaňovom spote Slovenskej sporiteľne, matka, vedkyňa a horolezkyňa Lucia Janičová. 

V máji sa jej podarilo úspešne vyjsť na najvyššiu horu sveta a najväčšia digitálna banka bola pri tom ako jej exkluzívny partner. Slovenská sporiteľňa kampaňou pokračuje v svojej snahe povzbudiť Slovákov a Slovenky, aby si verili, tentokrát vo forme podpory v zdolávaní ich vlastných životných Everestov. 

„Aj obyčajný človek dokáže neobyčajné veci, ak si stanoví ciele, má motiváciu a správnu podporu. Keď dokázala vystúpiť na Everest Lucia, dokážu aj iní prekonať životné prekážky a zdolať svoje Everesty. Ak majú tú správnu podporu. Slovenská sporiteľňa chce byť partnerom životných Everestov všetkých ľudí na našom krásnom Slovensku. A tak, ako sme pomohli Lucii, pomôžeme aj všetkým ostatným,“ hovorí Dáša Juríková, šéfka Brand Hubu Slovenskej sporiteľne.  

Kampaň štartuje 1. októbra na všetkých platformách. Okrem klasickej TV reklamy bude súčasťou kampaňového mediamixu aj sponzoring, rozhlas, online, kino, OOH v shoppingoch či social media. Televízny spot nesie primárne komunikačné posolstvo inšpirácie. V online kampani rozvíja banka podporu zdolávania životných Everestov bežných ľudí prostredníctvom finančného poradenstva.

Vytvorila tiež špeciálnu microsite www.buducnostjevasa.sk, kde nájdu ľudia rady v rôznych životných situáciách a môžu sa prekliknúť aj na možnosti ich financovania. Patrí k nim napríklad štúdium, nové bývanie, svadba, narodenie dieťaťa či jeho vzdelanie, zabezpečenie na dôchodok, podnikanie ale aj situácia, keď zostane na dieťa rodič sám.

„Záleží nám na tom, aby boli Slováci a Slovenky finančne zdraví. Preto v rámci kampane prichádzame aj s novou službou pre nich. Volá sa Zdravé financie a konzultanti a konzultanky v Slovenskej sporiteľni im poradia ako na to,“ dodáva Dáša Juríková.

Reklamný spot vznikol pod taktovkou režiséra Wolfberga. A hlavnou hrdinkou je práve prvá Slovenka na Evereste. Kreatívny koncept priniesla agentúra Zaraguza a v jej postprodukcii využila aj vymoženosti AI. 

Vizitka kampane:

Klient: Slovenská sporiteľňa

Kreatívna agentúra: Zaraguza

Creative Directors: Ondrej Kořínek, Martin Ondrušek

Strategist: Patrícia Čertek, Pavol Minár

Art Direction: Martin Ondrušek, Andrej Nemček, Karolína Uherčíková

Social Media: Martin Rajec

Copywriters: Ondrej Kořínek, Jozef Plichtík, Martin Rajec

Account Director: Juliana Priatková

Account Management: Patrik Mackulin, Filip Čupka

Produkcia: Bistro Films

Režisér: WOLFBERG

Fotograf: Martin Fridner

Hudba: Michal Novinski

Zvukovýroba: Vladimir Bajnoci 

Mediálna agentúra: Wavemaker Slovakia

01 - Modified: 2024-05-10 13:43:44 - Feat.: - Title: Backstage z Hodnotenia Stratégií: Zažili sme aj emócie trápnosti a hanby 02 - Modified: 2023-11-02 10:46:09 - Feat.: - Title: Brand purpose funguje, ak sa značky na nič nehrajú a inšpirujú ľudí 03 - Modified: 2023-10-02 11:14:10 - Feat.: - Title: Zlaté klince sú pre nás uznaním brandže, že robíme niečo výnimočné 04 - Modified: 2023-09-22 11:38:00 - Feat.: - Title: Ak chceme lepšiu budúcnosť, treba ísť voliť, hovorí v novej kampani Slovenská sporiteľňa 05 - Modified: 2023-08-31 11:28:22 - Feat.: - Title: Kampaň Moji milí Slováci oslavuje celosvetový úspech
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
14. október 2024 14:02