StoryEditor

Dano Dangl spustil na Slovensku internetovú televíziu

17.09.2019, 06:35
Autor:
TSTS
V dvanástich pôvodných reláciách sa predstavia známe tváre z televíznych obrazoviek.

Dvanásť pôvodných relácií a známe tváre z televíznych obrazoviek, ako Adela Vinczeová, Andy Kraus, Šoko Tabaček, Eňa Podzámska, Ivo Ladižinský, Milan Junior Zimnýkoval, Marián Čekovský, Peter Šarkan Novák, Juraj Čurný, Silvia Šuvadová, Michael Szatmáry, Anka Jakab Rakovská, Janka Kovalčíková alebo Bufeťák zo ZOMRI.

Necelý rok po začiatku vysielania v susednej Českej republike prichádza Mall.tv od pondelka 16. septembra aj na Slovensko. Okrem vlastnej produkcie prinesie aj dvanásťhodinovú nočnú šou alebo nonstop živé prenosy zo Štrbského plesa, Lomnického štítu a bolešovického bocianieho hniezda ponúka internetová televízia zadarmo a bez registrácie.

„Prekračovanie hraníc audiovizuálnej tvorby je tým, čo sa pri internetovej televízii vyslovene ponúka. Zatiaľ sa nám to v rámci formátov, žánrov, jednotlivých spoluprác alebo zahraničných nakrúcaní darilo. V takom rozsahu, v akom vstupujeme na Slovensko, sme ale nikdy žiadne iné než české publikum neoslovovali. Prináša to množstvo prekvapivých zistení, nevyhnutných omylov, ale aj očakávanie, ako to všetko ľudia prijmú. Spolu s Danom sme preto, aby bolo pozitívne, urobili v uplynulých mesiacoch maximum a chceme v tom pokračovať. Tak uvidíme,“ komentuje šéfproducent Mall.tv Lukáš Záhoř spustenie trojmesačného pilotného vysielania.

V produkcii Dana Dangla a s tímom, ktorý na Slovensku stojí za množstvom úspešných televíznych a online projektov, tak vzniká dvanásť úplne nových formátov od talkshow, cez relácie o varení až po seriály alebo Slow TV. Atraktívne novinky budú doplnené reláciami, ktoré diváci poznajú už z českej podoby Mall.tv, a sledovať ich budú môcť zadarmo na webe alebo prostredníctvom mobilných aplikácií a smart televízorov.

„Internetová televízia reaguje presne na tempo dnešnej doby. Nenúti vás sedieť pred obrazovkou v konkrétnom čase, ale dáva vám slobodu vybrať si, kedy a čo chcete vidieť. Vážim si, že česká Mall.tv nám dala priestor vytvoriť niečo nové a jedinečné,“ uzavrel producent Dano Dangl.

Premiérové formáty Mall.tv

Kavej
Spoznajte Kláru a Veroniku – dve východniarky, ktorí si prišli plniť sny do Bratislavy. Niekto im totiž povedal, že všetci šikovní ľudia patria práve do nášho hlavného mesta. Podarí sa im uspieť?
Réžia: Lukáš Zednikovič
Hrajú: Anka Jakab Rakovská, Janka Kovalčíková

Mall.tv

​Bullwar
Aktuálne témy zo spoločenského sveta a sveta šou biznisu. Lebo my diktujeme, čo budete čítať. Nechodíme za senzáciami, senzácie prichádzajú k nám. Sme profesionáli. Narodili sme sa pre žurnalistiku a žurnalistike sme oddaní každou bunkou svojho tela.
Réžia: Lukáš Zednikovič
Hrajú: Tomáš Mischura a atraktívni hostia

Mall.tv

​7x7
Sedem známych osobností slovenského šoubiznisu a 7 zákerných otázok, ktorých odpovede vás zrejme prekvapia.
Réžia: Martin Frimmer
Účinkujú: Juraj Šoko Tabaček, Milan Junior Zimnýkoval, Marián Čekovský, Dano Dangl, Adela Vinczeová, Andy Kraus, Jana Kovalčíková

Mall.tv

​​Šuhajíci pri panvici - Varíme s Juniorom
Najatraktívnejšie, najrýchlejšie, najzaujímavejšie, najtradičnejšie, netradičné kuchtenie na sto spôsobov s ikonou televízneho varenia Juniorom a jeho kolegami kuchármi Marekom, Ferom a Barborou.
Réžia: Michal Masarovič
Účinkujú: Michal Junior Zimnýkoval a jeho Šuhajíci pri panvici

Mall.tv

Nočná zmena
Pripravte sa na najdlhšiu talkshow na Slovensku! Helenkina „dlouhá noc“ je oproti tomuto slabý odvar všehodžúsu. Dvanásť a pol hodiny debatenia, varenia, hrania videohier a zábavy.
Réžia: Peter Šarkan Novák
Účinkujú: Peter Šarkan Novák

Mall.tv

Stand-up Factory - feat. Temné Kecy
Nad životom môžete zaplakať alebo sa mu zasmiať. Naši hostitelia si zvolili to druhé, pretože na plačúcich ľudí by sa asi nikto nepozeral.
Účinkujú: Jaroslav „Jerry“ Szabó, Ivo Ladižinský a hostia

Takže tak
Diskusná panelová relácia, v ktorej moderátor Juraj Šoko Tabaček a jeho štyria hostia vtipnou formou reagujú na rôzne spoločenské témy a udalosti z domova i zo sveta.
Réžia: Michal Nemtuda
Účinkujú: Juraj Šoko Tabaček, Silvia Šuvadová, Michael Szatmáry, Bufeťák zo ZOMRI, Magický Rudolf

Mall.tv

Kinopati
Relácia o filmoch s párom dvoch kinomaniakov. Jeden široký, druhý tiež nie je príliš bystrý. Ale obaja sú veľkí odborníci na nachos a nemý film so slovenským dabingom. Naši Kinopati určujú, ktoré treba určite vidieť.
Réžia: Michal Nemtuda
Účinkujú: Jaroslav „Jerry“ Szabó, Ivo Ladižinský

Mall.tv

Divoké Anjele
Neobyčajná talkshow s neobyčajným moderátorom. Päť skúsených žien, úplne obyčajné otázky, no úplne uletené odpovede. Pripravte sa, miestami to bude poriadne horúce.
Réžia: Michal Nemtuda
Účinkujú: Jaroslav „Jerry“ Szabó a „divoké anjele“

Mall.tv

Nálož s Joe Trendym
Týždenník, kde sa pozrieme za uplynulým týždňom očami odborníkov na hejty – Joeom Trendym.
Réžia: Michal Nemtuda
Účinkujú: Teo First, Michal Nemtuda, Matej Adámy

Mall.tv

Top 7 Juraja Čurného
Milujete rebríčky? Tak teraz si prídete na svoje. Juraj Čurný si pre vás pripravil skutočné lahôdky. A tak uvidíte top 7 duetov Mekyho Žbirku, či top 7 slovenských komédií, ale aj top 7 najhorších československých coververzií všetkých čias.
Réžia: Michal Masarovič
Účinkujú: Juraj Čurný

Mall.tv

Paranormal
Detský plač? Hýbajúce sa tiene? Tajomné postavy? Klasická noc Paranormal tímu. Buď pri tom aj ty, zažiješ poriadnu dávku strachu a napätia.
Réžia: Michal Masarovič
Účinkujú: Juraj Masarovič, Fabien Findura, Lambert Bathory, Tomáš Martišek

Internetová televízia Mall.tv je súčasťou Mall Group, prvej e-commerce skupiny, ktorá v regióne strednej a východnej Európy vsadila na výrobu vlastnej hranej tvorby. Svoje vysielanie začala v októbri 2018, od septembra 2019 je dostupná aj jej slovenská lokalizácia. Divákom ponúka pôvodné seriály ako aj pestrou škálou relácií od zábavných cez populárno-náučné, alebo športové až po reality šou a živé vysielanie. Sledovať ju je možné zadarmo, kedykoľvek kdekoľvek a na obrazovke akéhokoľvek zariadenia s internetovým pripojením alebo prostredníctvom mobilných aplikácií a smart televízorov.

01 - Modified: 2019-10-19 18:53:27 - Feat.: 0 - Title: Internetový obchod Mall spúšťa vlastný televízny kanál
01 - Modified: 2020-12-02 07:37:07 - Feat.: - Title: Mall.tv s novými posilami. Do tímu pribudli šéfka rozvoja a šéf obsahu 02 - Modified: 2020-11-24 04:29:54 - Feat.: - Title: Český seriál #martyisdead získal cenu Emmy 03 - Modified: 2020-10-16 09:20:30 - Feat.: - Title: Online seriál Kavej oslávil jeden rok. Príbehy dvoch východniarok v Bratislave už majú 5 miliónov zhliadnutí 04 - Modified: 2020-09-25 06:59:58 - Feat.: - Title: #martyisdead neskončil Martyho smrťou. Tvorcovia pripravujú novinku #annaismissing 05 - Modified: 2020-05-17 10:47:41 - Feat.: - Title: Partička „chalaňov“ sa vracia v GejmHause. Svoj život v karanténe priblížia aj Cibulková a Valábik
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 10:43