Voyo
StoryEditor

Nový dokument Osloboďte Britney Spears prináša slovenským divákom VOYO

10.03.2021, 10:35
Autor:
redred
Dokument o bývalej hudobnej megahviezde má slovenskú premiéru len mesiac po americkej.

Len niečo vyše mesiaca po americkej premiére si predplatitelia VOYO môžu pozrieť nový dokument o vzostupoch a pádoch hudobnej megahviezdy Britney Spears z dielne prestížnych novín The New York Times.

Streamovacia služba VOYO rozšírila svoju svoju ponuku o atraktívny titul. Od štvrtka 11. marca si uvedie v exkluzívnej slovenskej premiére nový dokument o bývalej americkej popovej princeznej s názvom Osloboďte Britney Spears (Framing Britney Spears).

Britney Spears bola jednou z najžiarivejších hviezd prelomu 20. a 21. storočia. Popovú princeznú poznali všetci, bez ohľadu na to, či sledovali jej hudobnú kariéru plnú hitov ako „...Baby One More Time“, „Toxic“, „Scream & Shout“, či „Till the World Ends“, alebo jej vzťah s Justinom Timberlakeom a nespochybniteľný vplyv páru na módu tých čias.

V roku 2008 začala sláva Britney Spears slabnúť. Z dôvodu vážneho zhoršenia jej duševného zdravia, ktoré vyvrcholilo psychickým zrútením, ju súd zbavil svojprávnosti a dohľad nad jej súkromným životom a financiami získal jej otec Jamie Spears. Mal to byť dočasný krok, ale trvá dodnes.

​Médiá odvtedy občasne informujú o Britney - zlomenej svetom šoubiznisu, zbavenej rodičovských práv a prístupu k vlastnému majetku a kontrolovanej jej otcom. Pred časom preto znepokojení fanúšikovia založili hnutie #FreeBritney (Osloboďte Britney), ktoré požaduje oslobodenie svojho idolu.

Novinári prestížneho amerického denníka The New York Times pod vedením Stephanie Preiss, Jasona Stallmana a Sama Dolnicka sa rozhodli celú záležitosť analyzovať. Na základe rozhovorov s príbuznými speváčky a právnikmi zapojenými do jej prípadu vytvorili silný film o turbulentnej kariére Britney Spears, jej boji s bulvárom a paparazzmi, vlastným otcom a o hnutí #FreeBritney.

VOYO prináša takmer 75-minútový dokument režisérky Samanthy Stark len niečo vyše mesiaca po jeho premiére v USA, kde už stihol zaznamenať silnú odozvu medzi divákmi aj tamojšími celebritami. Už teraz ide o jeden z najdiskutovanejších dokumentov tohto roka, ktorý po celom svete vzbudil obrovský mediálny záujem a silný buzz na sociálnych sieťach.

01 - Modified: 2022-05-05 12:35:28 - Feat.: - Title: Miniséria Iveta spevácku legendu nesúdi. Prinesie jej skutočný príbeh 02 - Modified: 2022-04-19 07:50:43 - Feat.: - Title: Z chlapca na motorke superhrdina šumavského pohraničia. VOYO natáča novú minisériu Kráľ Šumavy 03 - Modified: 2022-03-17 14:43:13 - Feat.: - Title: Na VOYO prichádza ďalší seriál. Komediálna novinka Národná hádzaná odštartuje koncom marca 04 - Modified: 2022-02-03 11:24:01 - Feat.: - Title: VOYO posilňuje svoju športovú ponuku. Prináša ďalší MMA obsah 05 - Modified: 2022-01-17 18:06:10 - Feat.: - Title: Druhý Voyo Originál je na svete. Miniséria Guru je inšpirovaná skutočnými udalosťami
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 04:28