StoryEditor

S hlavou v oblakoch: Na obrazovky televízie Doma mieri nový turecký seriálový hit

01.04.2022, 10:35
Autor:
hrnhrn
Romantická telenovela vyplní od pondelka do štvrtka večery na Doma.

Na obrazovky televízie Doma mieri nový turecký hit. K úspešnej Láske na prenájom pribudne od Veľkonočného pondelka (18. apríla) nový romantický seriál s názvom S hlavou v oblakoch (Erkenci Kuş). Televízia ho bude uvádzať v dvoch častiach za sebou, vždy od pondelka do štvrtka o 21:35 po seriáli Láska na prenájom. Pre predplatiteľov služby VOYO bude k dispozícii v týždňovom predstihu od 11. apríla.

S hlavou v oblakoch je príbeh plný lásky a veselej atmosféry. Najväčším lákadlom sú jeho dvaja hlavní predstavitelia, ktorých stvárňujú u nás dosiaľ neznámi herci Demet Özdemir a Can Yaman. On je šarmantný dedič firmy, ona zasnená romantická kráska. Ich vzťah je založený na osudovej náhode, ktorá dodáva celému príbehu tajomstvo. 

„V týchto neľahkých časoch cítime silný divácky dopyt po komediálne ladených romantických seriáloch, čo dokazuje aj pretrvávajúci úspech Lásky na prenájom. Prinášame preto ďalšiu novinku S hlavou v oblakoch, je to vizuálne krásny televízny príbeh plný lásky a veselej atmosféry. Medzi hlavnými predstaviteľmi dokonalo funguje chémia a diváci si ich určite obľúbia,“ zhodnotila Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Seriál natočila turecká produkčná spoločnosť Gold Film, ktorá má na konte aj divákom TV Doma dobre známe seriály ako Dila či Nikdy ťa neopustím. Na obrazovkách tureckej televízie Star TV dosahoval nadpriemerné výsledky sledovanosti a aktuálne už bol predaný do viac než 50 krajín.

O čom je S hlavou v oblakoch

Mladá dievčina Sanem (Demet Özdemir) je predurčená na život plný romantiky a zábavy. ​Vo svojom svete v malej štvrti zažíva bláznivé eskapády, no pre svoju rodinu je len zasneným rojkom. Po ukončení štúdia nevie, čo má robiť, a tak vstáva každý deň za úsvitu, aby pracovala v otcovom obchode s potravinami.

Keď sa jedného dňa nešťastný Zebercet (Cihan Ercan) uchádza o jej ruku, pomyslenie na život s ním ju donúti utiecť do sveta, aby si našla prácu.

Sanem sa vydáva na búrlivú cestu za romantickým dobrodružstvom. Jej staršia sestra Leyla (Öznur Serçeler) má prácu v reklamnej agentúre a sníva o tom, že sa stane manažérkou. Leyle však chýba šarm a kreativita svojej sestry. Sanem si v agentúre nájde prácu a zoznámi sa so synmi majiteľa, Emrem (Birand Tunca) a Canom (Can Yaman).

Ich otec Aziz chce, aby jeden z nich prevzal firmu. Emremu chýbajú zručnosti na vedenie spoločnosti, no Can je slávnym fotografom a má práve tú kreativitu, charizmu a sebavedomie, ktoré jeho otec hľadá. Lenže jeho slobodný duch mu bráni usadiť sa natrvalo v Istanbule. Napriek Emreho intrigám sa Sanem zamiluje do Cana. Podarí sa jej skrotiť jeho divoké srdce a naučí ich oboch, čo je to skutočná láska?

01 - Modified: 2022-03-24 10:03:13 - Feat.: 0 - Title: Markíza prináša seriál Sluha národa. Zelenskyj v ňom stvárňoval prezidenta krátko predtým, ako sa ním reálne stal 02 - Modified: 2022-03-25 11:25:07 - Feat.: 0 - Title: Ultimátum znamená jediné: nie je cesty späť. Nová miniséria štartuje na obrazovkách Jojky 03 - Modified: 2022-03-23 08:52:55 - Feat.: 0 - Title: Markíza spúšťa novú stanicu Krimi. Prinesie najmä zahraničné kriminálne seriály 04 - Modified: 2022-03-17 14:43:13 - Feat.: 0 - Title: Na VOYO prichádza ďalší seriál. Komediálna novinka Národná hádzaná odštartuje koncom marca
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. apríl 2024 14:01