StoryEditor

IKEA otvorila na východe nový formát predajne. Minimalistický koncept IKEA Pop-up testuje v Košiciach

07.01.2020, 13:05
Autor:
redred
Nový formát predajne bude testovať minimálne pol roka.

IKEA priniesla na Slovensko nový formát. V košickom Auparku dnes otvorila nový IKEA Pop-up Košice, kde svojim zákazníkom pomôže s online nákupom a poradí s plánovaním kompletného bytového zariadenia a obchodných priestorov.

„Projekt je momentálne v testovacej fáze a bude vyhodnotený po 3 mesiacoch. IKEA Pop-up Košice sa bude nachádzať na prízemí obchodného domu Aupark Košice minimálne po dobu 6 mesiacov,“ dodáva Lucia Klečková, projekt líderka IKEA Pop-up Košice.

IKEA

​Kiosk má rozmer 5x3m a jeho dizajn sa nesie v znamení minimalistického škandinávskeho štýlu. Pre zákazníkov tu odteraz budú každý deň od 9:00 do 21:00 k dispozícii zamestnanci IKEA, ktorí im pomôžu s inšpiráciami a jednotlivými návrhmi, alebo aj s nákupom sortimentu a služieb online.

IKEA

​Služby plánovania interiéru so zamestnancami IKEA sú dostupné pre všetkých a nie sú spoplatnené. Výnimkou je služba Plánovanie kuchýň, kde sa zákazník môže objednať na stránke www.IKEA.sk/Kosice. Plánovanie kuchýň je spoplatnené, suma však bude zákazníkovi odpočítaná od sumy kuchyne pri jej zakúpení, rovnako ako to býva aj pri plánovaní kuchyne priamo v obchodnom dome IKEA Bratislava.

Ak zákazníci budú chcieť plánovať iné riešenia do domácnosti či obchodných priestorov, prípadne budú potrebovať poradenstvo v rámci nákupu online, môžu prísť do IKEA Pop-up Košice kedykoľvek počas dňa.

IKEA

​Pri nákupe sa zákazník môže rozhodnúť, či využije službu Klikni a vyzdvihni v Košiciach alebo si zakúpený tovar nechá doviezť až domov. Za vyzdvihnutie tovaru na výdajnom mieste v Košiciach zaplatí zákazník 15 eur. Cenu za dovoz priamo do domu či bytu zákazník môže nájsť priamo na stránke www.IKEA.sk v sekcii Dopravné služby.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 08:25