StoryEditor

Young Lions 2023: Ak vyhráte, zviditeľníte sa pred brandžou a LinkedIn vám bude horieť

24.02.2023, 10:18
Autor:
redred
  • Creative Director THIS IS LOCCO Juraj Kováč píše, ako vám Young Lions môžu pomôcť v naštartovaní kariéry. 
  • Registrácia do národného kola Young Lions je v plnom prúde. Momentálne je otvorených 6 kategórií: Digital, Print, Media, PR, Film, Marketers. 
  • O spustení registrácie v kategórii DESIGN  sa ešte rozhoduje a budeme o nej informovať dostatočne včas. 
  • Súťažiť môžu 2-členné tímy zložené z profesionálov do 30 rokov (narodení 23. júna 1992 a neskôr).
  • Tí najlepší v jednotlivých kategóriách postúpia do medzinárodného kola súťaže a zažijú naživo 70. ročník najväčšieho festivalu kreativity Cannes Lions 2023, ktorý sa uskutoční 19.-23. júna 2023. 

Účasť vo svetovom kole Young Lions priamo v Cannes je niečo, čo by som prial zažiť každému mladšiemu kreatívcovi. Okrem legendárnych žúrok a afteriek s pivkom na pláži je to totiž naozaj sviatok reklamy, ktorý mňa osobne nabil mnohými novými podnetmi ale hlavne motivoval robiť veci “svetovejšie".

Človek sa začne prirodzene benchmarkovať k veciam ktoré vyhrávajú tam, čiže má sám na seba vyššie nároky. Zároveň je to príležitosť získať pohľad na našu brandžu od osobností z celého sveta reklamy. Pro tip je ísť skôr do tých menších miestností, kde sú možno na pohľad menšie mená ale často dávajú oveľa konkrétnejšie insighty. Mojou obľúbebou časťou je ale podzemie paláca kde sa skrýva výstava všetkých ocenených kampaní, dá sa tu stratiť na hodiny a nájsť poklady ku ktorým sa inak človek ľahko nedostane.

Okrem samotných zážitkov a nakopávačky je národné kolo Young Lions vždy unikátnou príležitosťou porovnať sa v takom “celoslovenskom tendri" s najlepšími mladými kreatívcami. A keď človek vyhrá, dá mu to boost sebavedomia. Prirodzene sa tak zviditeľní pred celou brandžou a linkedin začne horieť pozvaniami na kávičku. Teda v našich dávnych časoch ešte horeli e-maily.“

image

Young Lions 2023 registrácia

Organizátorom súťaže Young Lions Slovakia je spoločnosť Ad Awards Association, s.r.o., ktorá je reprezentantom prestížneho reklamného festivalu Cannes Lions na Slovensku, Klub reklamných agentúr Slovenska, ADC Slovakia a odborný mesačník Stratégie.

Partneri jednotlivých kategórií:

Digital - Asociácia mediálnych agentúr (AMA)

Media - Telekom

PR - Slovenská sporiteľňa

Print - Heineken Slovensko

Film: BRATISLAVA TOURIST BOARD

MARKETERS: TV JOJ

Mediálni partneri súťaže:

Pretlak

StartitUp

Shutterstock

 

01 - Modified: 2023-02-28 07:13:37 - Feat.: 0 - Title: Young Lions 2023: Pošlite si prihlášky do viacerých kategórií a zoberte si dovolenku, radia vlaňajší víťazi 02 - Modified: 2023-02-28 07:16:43 - Feat.: 0 - Title: Roman Roj: Možnosť zažiť Cannes Lions je pre mňa hodnotnejšia cena ako Zlatý klinec 03 - Modified: 2023-02-28 07:15:34 - Feat.: 0 - Title: Young Lions 2023: Porovnajte si svoje ego a súťaživosť na medzinárodnom poli, odporúča Ondro Mikuš zo Slovak Telekom
menuLevel = 2, menuRoute = news/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 13:40