Katarína Králiková, freelancer
StoryEditor

September bol na Hodnotení špičkový, nekazme si náladu prácami, ktoré tam nepatrili

04.10.2023, 15:39
Autor:
redred

September bol plný silných predklincových prác. Tvrdí Creative Director, freelancerka Katka Králiková v backstage z Hodnotenia Stratégií. 

Kompletné hodnotenie poroty nájdete v nasledujúcich článkoch: 

Vizuál: Ďalšia z kategórií, v ktorej dominoval Dúhový pride

Najlepším influencerom septembrového Hodnotenia je Vlado Voštinár

Nezničiteľná vlajka zabodovala aj v kategórii PR

Miestenky pre zážitky víťazia v Promo, activation and event: Porota ocenila ich autentickosť

Online film a video: Opäť zabodovali Najkrajšie zvuky pre Škodu

Media: Je to krásny, ľudský a veľkorysý nápad. Ale ten case film...

Film TV reklama: Skutočné pohodlie s WOW wifi je svieže a má super casting

Craft: Je to audiovizuálny skvost, a ešte aj pekne prepojený na produkt

Kampaň: Vyhrala jednoduchá, silná a mrazivá idea

OOH: Znova jasná dominancia "práce mesiaca september"

 

Agentúra Free Andy vztýčila svoju Nezničiteľnú vlajku jej kvalitou naozaj veľmi vysoko. Ocenili sme aj low-budget spot so skvelým copy, vďaka ktorému práca nebodovala len v kategórií PR, ale aj medzi kampaňami.

Fantastické využitie potenciálu influencera premenilo body agentúre This is Locco za Nové bývanie pre deti s rakovinou s Vladom Voštinárom. Celý diel sa venoval renovácií izieb v detskej nemocnici s diváckou výzvou na zbierku. A oči v zasadačke sa leskli. 

Pôžitok z filmového craftu nám dopriala agentúra Wiktor Leo Burnett vďaka práci Najkrajšie zvuky Slovenska. Idea zažitá, no v tomto prípade autenticky spracovaná cez príbeh cestujúceho influencera v doprovode kvalitného copy a skvelého prepojenia na produkt bodovala.

Aká vtipná môže byť supernudná dikcia vlakových sprievodcov, ktorí vám ponúkajú Miestenky na zážitky? Veľmi. A patrí vôbec do kategórie rádiospotu? Ide predsa o čítaný oznam, čo je na nej kreatívne? Chýba idea? V tomto prípade sme sa nevyhli diskusii. 

image

Septembrové Hodnotenie Stratégií: Zažili sme aj „wow efekt“

Samozejme, našli sa aj práce, ktorým uchádzanie sa o akékoľvek body len ublížilo. Ale nebudeme si predsa kaziť dobrú náladu: september bol naozaj špičkový. 

01 - Modified: 2023-10-04 12:32:15 - Feat.: 0 - Title: Septembrové Hodnotenie Stratégií: Zažili sme aj „wow efekt“
01 - Modified: 2023-10-04 12:31:29 - Feat.: - Title: OOH: Znova jasná dominancia "práce mesiaca september" 02 - Modified: 2023-10-04 14:28:47 - Feat.: - Title: Vizuál: Ďalšia z kategórií, v ktorej dominoval Dúhový pride 03 - Modified: 2023-10-04 12:03:50 - Feat.: - Title: Najlepším influencerom septembrového Hodnotenia je Vlado Voštinár 04 - Modified: 2023-10-05 11:57:52 - Feat.: - Title: Online film a video: Opäť zabodovali Najkrajšie zvuky pre Škodu 05 - Modified: 2023-10-04 13:42:39 - Feat.: - Title: Nezničiteľná vlajka zabodovala aj v kategórii PR
menuLevel = 2, menuRoute = news/hodnotenia, menuAlias = hodnotenia, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. máj 2024 09:01