StoryEditor

Milka vo valentínskej kampani predstavila (ne)všedných básnikov

09.02.2018, 10:34
Autor:
pzpzTSTS
Ukazuje, že verše môže písať každý.

Značka čokolády Milka prezentuje svoje produktové portfólio určené pre sviatok svätého Valentína tento rok sprievodnou kampaňou s názvom „Povedz to Milkou - (Ne) všední básnici". Ručne písané verše a vyznania lásky budú na sociálnych sieťach propagovať známe osobnosti, ako napríklad slovenský moderátor a spevák Dušan "Šorty" Berky a barber Tomáš Slamka.

Za kreatívnym konceptom stojí agentúra Outbreak - tvorba videa, vizuálov a idey kampane. PR.Konektor zabezpečuje PR servis a strategické plánovanie vrátane zapojenia ambasádorov a celebrít. Digitálnu komunikáciu zastrešuje Dark Side, nákup médií Carat.

Art direktorka projektu Michaela Mildorfová z agentúry Outbreak o kampani hovorí: „Spot aj kľúčové vizuály pripravenej kampane ukazujú hlavných ambasádorov v každodennej realite, počujeme ich vnútorné hlasy, ako premýšľajú nad milovanou osobou a v myšlienkach sa snažia nájsť vhodné slová pre vyjadrenie svojich citov. Tie potom postupne formulujú do zamilovaného listu. Konceptom založeným na rôznorodosti autorov chceme inšpirovať čo najviac ďalších (ne)všedných básnikov k milostnému vyznaniu."

Valentín je spoločne s Vianocami a Veľkou nocou pre čokoládu jedným z troch najúspešnejších predajných období roka pre český a slovenský trh," hovorí manažérka značky Dominika Šimoňaková. „Zároveň je u nás oveľa lepšie prijímaný mladšími ľuďmi, preto využívame hlavne prostredie sociálnych sietí. Pripravujeme ale aj aktiváciu na predajnej ploche, kde za nákup Milka praliniek dostanú zákazníci medailónik v tvare srdiečka. V outdoorovej reklame chceme inšpirovať zákazníkov k napísaniu básne priamo na obal praliniek. Ponechali sme preto autentické milostné vyznania v pôvodných jazykoch a prezentujeme ich v oboch krajinách súčasne," dodáva.

01 - Modified: 2022-09-06 09:57:25 - Feat.: - Title: Rozuzlenie kampane s motívom čokolády. Ide o veľký rebranding známej značky 02 - Modified: 2021-03-15 10:38:29 - Feat.: - Title: Vajíčkobranie v hlavnej úlohe. Milka spúšťa novú veľkonočnú kampaň 03 - Modified: 2020-11-20 09:01:07 - Feat.: - Title: Milka obdaruje na Vianoce tých, ktorí to nečakajú 04 - Modified: 2019-01-30 12:15:35 - Feat.: - Title: Vpíš sa do srdca s Milkou. Hovorí značka vo valentínskej kampani 05 - Modified: 2018-12-11 09:11:41 - Feat.: - Title: Milka postavila vianočné mestečko. V nákupnom centre
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 05:28