StoryEditor

Kofila vo svojej prvej TV kampani hľadá originálne spojenia pre krajší deň

14.05.2019, 10:10
Autor:
rmrm
Kampaň pripravila agentúra Zaraguza CZ.

Tyčinka Kofila z portfólia spoločnosti Nestlé novou kampaňou voľne nadviaže na jesennú digitálnu kampaň, ktorá predstavila Kofilu ako „originálne spojenie kávy a čokolády“. Po novom sa ale Kofila v rámci nového pozicioningu, zameria na hľadanie originálnych spojení v každodennom živote. Bude kreatívne upozorňovať na to, že niekedy sa stačí pozrieť na bežné veci inak, a ich spojením vytvoriť niečo nové, nevšedné, originálne.

S kampaňou, vytvorenou v spolupráci s českou agentúrou Zaraguza, Kofila prvýkrát vstúpi do televízneho formátu. Produkciu zaisťovala spoločnosť Stink Films na čele s režisérkou Veronikou Jelšíkovou. Spot bude v rôznych formátoch využitý tiež v kinách, na YouTube a sociálnych sieťach. Kampaň budú dotvárať instore vystavenia a displejová reklama.

Historické prepojenie Kofily s umením pripomenie spolupráca s umeleckou školou, do ktorej sa na jar zapojí Súkromná stredná umelecká škola dizajnu v Bratislave. Študenti pre Kofilu vytvoria sériu prác na tému „Originálne spojenie robí svet krajším”. Výber z prác bude následne použitý pre PR a sociálne siete Kofily.

„Hlavným zámerom spolupráce je vytvorenie umeleckých hodnôt, ktoré pretrvajú a ktoré majú v histórii značky významnú tradíciu. Pridanou hodnotou potom bude získanie vizuálneho obsahu pre sociálne siete značky,“ vysvetľuje Tereza Dvořáková, brand manager značky Kofila.

Vizitka kampane:

Creative Director 

Peter Michalka

Creative Team Leader

Kristina Karabinošová / Roman Čihalík

Art director

Tereza Talichová

Copywriter

Roman Krmašek, Judita Ružičková, Martin Krafčík 

Account manager

Ondřej Duka / Filip Sajka

Stratég

Roman Biath

01 - Modified: 2018-03-05 18:05:45 - Feat.: - Title: Tyčinka Kofila má nové obaly. Limitovaná edícia sa nesie v duchu umeleckých smerov 02 - Modified: 2017-03-09 10:03:07 - Feat.: - Title: Tyčinka Kofila má nové obaly. Navrhli ich dizajnéri
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 04:04