Grayling
StoryEditor

Global SABRE Awards: Grayling sa stal globálnou Public Affairs agentúrou roka 2019

28.10.2019, 08:51
Autor:
TSTS
Spoločnosť bola ocenená za výrazný rast v oblasti public affairs, najmä v európskom regióne.

Medzinárodná komunikačno-konzultačná spoločnosť Grayling, ktorá má svoje zastúpenie aj na Slovensku, získala ocenenie Globálna Public Affairs agentúra roka 2019 na slávnostnom galavečere Global SABRE Awards, ktorý usporiadala minulý týždeň organizácia Holmes Report vo Washingtone.

Spoločnosť Grayling bola ocenená za výrazný rast v oblasti public affairs, najmä v európskom regióne, ako aj za budovanie silných strategických partnerstiev na celosvetovej úrovni.

„Sme nesmierne hrdí na to, že sme dostali toto prestížne ocenenie,“ uviedol Russell Patten, riaditeľ Public Affairs v Graylingu. „Ocenenie patrí špeciálne našim konzultantom naprieč regiónmi a samozrejme klientom, bez ktorých by sme tu dnes neboli. Je odrazom kvality práce zameranej na solídny výskum, strategický insight, jasné pochopenie požiadaviek našich klientov a naše odhodlanie dlhodobo implementovať obojstranne výhodné riešenia.“

„Odbornosť, dosah našich tímov a schopnosť koordinovať public affairs kampane na viacerých trhoch súčasne poskytujú bezkonkurenčnú výhodu klientom, ktorí sa často stretávajú s problémami presahujúcimi národné hranice,“ uviedol Peter Fecko, výkonný riaditeľ pre strednú a východnú Európu.

Toto globálne ocenenie prišlo po úspechu na EMEA SABRE Awards, kde Grayling získal ocenenie EMEA Public Affairs Consultancy of the Year.

01 - Modified: 2020-10-22 07:17:52 - Feat.: - Title: #Nebuďpirát je medzi najlepšími PR kampaňami sveta 02 - Modified: 2018-11-13 09:27:38 - Feat.: - Title: Jedenástou najlepšou PR kampaňou sveta je 17. november 03 - Modified: 2017-10-26 09:35:54 - Feat.: - Title: Simulátor autizmu od SEESAME patrí k piatim najlepším PR kampaniam na svete. Získal cenu Global SABRE Awards
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 19:09