StoryEditor

Orange predstavuje vianočné tipy na darčeky

23.10.2020, 12:45
Autor:
(pš)(pš)
Spoločnosť prezradila, kedy chce spustiť 5G sieť.

Ako prvý predstavil svoju vianočnú ponuku z operátorov Orange. V kampani, ktorú navrhla agentúra Wiktor Leo Burnett, vychádza z idey, že najkrajšie darčeky sú tie, ktoré nečakáme. Každý z nás má teda možnosť vybrať si, či bude pomáhať iným alebo nie. Spolu s predstavením vianočnej kampane Orange predstavil aj vianočnú ponuku na prichádzajúce Vianoce. Ponuka sa dá zhrnúť jednoducho: Orange vylepšuje paušály Go a rozdáva dáta.

„Našim zákazníkom chceme dať možnosť vybrať si spôsob, ako byť bližšie k tomu, čo je pre ich život podstatné. Prostredníctvom vylepšených paušálov Go, do ktorých sme automaticky pridali dáta, môžu byť v neustálom kontakte s tými, na ktorých im záleží. Už  sa  viac skutočne nemusia limitovať v tom, koľko správ, videí alebo fotiek im pošlú. Odteraz môžu byť s nimi v spojení vždy, keď si na nich spomenú, nech sa nachádzajú kdekoľvek, nielen vo Wi-Fi pokrytí a nielen cez Vianoce,“ vysvetľuje Martin Hromkovič, riaditeľ úseku marketingu a značky pre rezidenčných zákazníkov spoločnosti Orange. Spoločnosť takto obdaruje vyše 600 000 zákazníkov, ktorí využívajú paušály Go.

Vylepšené paušály Go

Novinka vylepšených paušálov sa vzťahuje na všetkých nových aj existujúcich zákazníkov s paušálom Go 20 eur alebo vyšším. Stáva sa tak automaticky, bez zmeny ceny a akýchkoľvek podmienok. K svojmu paušálu získajú zvýšený objem dát. Ak majú zákazníci napríklad balík Go 20 eur, automaticky dostatú namiesto 1 GB dát rovno dvojnásobné množstvo dát 2 GB.

Okrem zdvojnásobenia dát v prípade paušálov Go zákazníci dostanú vybraný Nonstop dátový balík zadarmo a možnosť preniesť si nespotrebované dáta do ďalšieho obdobia. Pri najvyššom balíku Go 65 eur si môžu namiesto pôvodných 20 GB dát užívať neobmedzené množstvo dát a všetky Nonstop dátové balíky sú automatickou súčasťou paušálu.

Novinkou je aj nový paušál Go 15 eur s 200 predplatenými minútami, 100 správami a 500 MB predplatených dát. Takto vyzerá vianočná ponuka:

Orange

​Pri paušáloch Go 15 eur, Go 20 eur, Go 30 eur a Go 40 eur majú zákazníci možnosť preniesť si nespotrebované dáta do ďalšieho fakturačného obdobia a pri všetkých paušáloch  sú hovory a SMS/MMS správy nielen v rámci Slovenska, ale aj celej Európskej únie, USA a Kanady samozrejmosťou. To všetko automaticky a bez zmeny ceny.

Darčeky na Vianoce

Orange prichádza aj s ponukou vianočných darčekov. Ak si od 23. novembra do 31. januára 2021 k hlasovému paušálu Go zoberú v Orangei smartfón Samsung Galaxy A71 s Go paušálom, automaticky získavajú nárok na kúpu ďalšieho modelu Samsung Galaxy A21s bez viazanosti a len za 1 eur.

Ďalšími dvojičkami zariadení sú smartfóny a smarthodinky od značky Huawei. Ak si zákazníci počas Vianoc zakúpia smartfón Huawei P30 Lite 256 GB s Go paušálom, Orange ich obdaruje smarthodinkami Huawei Fit len za 1 euro a bez viazanosti.

Ponuka sa týka aj novej vlajkovej lode Huawei Mate 40 Pro, ku ktorej získajú smarthodinky Huawei Watch GT 2 Pro bez viazanosti len za 1 euro. Zákazníci, ktorí si k hlasovému paušálu Go zoberú notebook Huawei MateBook D15 s viazanosťou, dostanú ako bonus nový model Huawei P Smart 2021 za 1 euro.

V rámci poslednej zvýhodnenej vianočnej ponuky dvojičiek získajú zákazníci k jednému z vybraných smartfónov značky Samsung z radu S20 (Samsung Galaxy S20 gray/blue, Samsung Galaxy S20 Plus gray, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G black) atraktívny darček Smart TV od Samsungu so zľavou až do 50 percent.

K smart televízoru HBO ako darček

Navyše, za kúpu ktoréhokoľvek zo 4 modelov smart TV Samsung (UE55TU7172UXXH, UE55TU8072UXXH, UE43TU8072UXXH, QE55Q75TATXXH) odmení Orange nových aj existujúcich zákazníkov Orange TV prémiovým balíkom HBO na 3 mesiace bezplatne. S ním budú môcť sledovať aj hodnotný obsah filmotéky HBO GO – napríklad aj cez aplikáciu v novom smart TV či v tablete, smartfóne alebo notebooku.

Vianoce pre podnikateľov a firmy

Na vylepšenia svojich paušálov vianočných benefitov sa môžu tešiť aj biznis zákazníci. Aj každému  biznis zákazníkovi bez rozdielu, či už je to nový alebo existujúci zákazník, Orange automaticky vylepšuje jeho hlasový paušál. Všetci zákazníci hlasových paušálov od Go Biznis 10 eur až po Go Biznis 100 eur tak budú môcť využívať omnoho viac za nezmenenú cenu. V každom z nich Orange zvyšuje objem predplatených dát, aktivuje niektorý z Nonstop balíkov zadarmo a zákazník si môže svoje nespotrebované dáta preniesť do ďalšieho obdobia.

Zákazníci sa zároveň môžu tešiť na kombinovanú zľavu na zariadenie. Odteraz si totiž  môžu spojiť až 5 svojich hlasových paušálov s viazanosťou 24 mesiacov a zľavu na zariadenie za každý z paušálov tak spojiť do jednej, vyššej. Je na zákazníkovi, či zľavu využije na nákup nového telefónu alebo iného zariadenia podľa svojich potrieb, získať ich môže už od 1 eura.

 Spustenie 5G siete

Spoločnosť zároveň oznámila, aké má plány s 5G sieťou. Tú má v pláne uviesť v dvoch fázach v roku 2021 a 2023. V Bratislave, vo vybraných lokalitách, uvedie 5G sieť v apríli 2021. 

01 - Modified: 2023-11-30 14:08:24 - Feat.: - Title: Orange zveruje svoje mediálne plánovanie a stratégiu agentúre EssenceMediacom 02 - Modified: 2023-11-06 16:25:46 - Feat.: - Title: Prvá medzinárodná vianočná kampaň Lidla s medvedíkom čistotným v hlavnej úlohe 03 - Modified: 2023-09-04 14:09:54 - Feat.: - Title: Orange predstavuje nový komunikačný koncept. V centre pozornosti je "čLOVEk" 04 - Modified: 2023-07-20 13:20:17 - Feat.: - Title: Orange si vybral novú kreatívnu agentúru 05 - Modified: 2023-07-10 11:40:42 - Feat.: - Title: Mobilný operátor 4ka získa prístup do 4G siete Orange na najbližšie 3 roky
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 07:39