archív
StoryEditor

Zmeny v TRIAD-E. Dotýkajú sa kreatívy

28.02.2022, 11:47
Autor:
redred
Vlado Kurek sa stal kreatívnym riaditeľom celej agentúry. Nového šéfa má ja kreatívny tím.

Aktuálna agentúra roka, TRIAD oznámila interné zmeny v kreatívnom vedení. Vlado Kurek, ktorý doposiaľ viedol kreatívu v jednom z tímov, je po novom zodpovedný za kreatívu celého slovenského TRIAD-u z pozície Chief Creative Director.
Na jeho miesto kreatívneho šéfa tímu sa posúva mladý a talentovaný Adam Baška.

Martin Woska,
ktorý mal TRIAD na starosti po kreatívnej aj strategickej stránke, neodchádza, ale plánuje venovať polovicu svojho času riadeniu kreatívy aj stratégie v Pražskom  TRIAD-e. Dôležitou súčasťou kreatívy je Peter Baslík, ktorý na práce agentúry dohliada z pozície Head of Art.

„Myslím, že je to úplne logický posun pre všetkých. Každý z nás má teraz svoj priestor, dostatočnú voľnosť a zároveň podporu zo všetkých strán robiť to čo vie najlepšie, a to prinášať kreativitu do biznisu klientov a pomáhať rásť ako značkám, tak aj ľuďom v agentúre. My štyria spolu pracujeme už roky a spolu sa nám podarili aj tie najlepšie kampane TRIAD-u, ktoré nás dostali na vrchol agentúry roka. Podobné synergie chcem využiť nielen medzi tímami, ale aj medzi Bratislavou a Prahou, kde sme výrazne posilnili. Takže nás v budúcnosti čaká oveľa viac kolaborácií. Skrátka chystáme starý dobrý nový TRIAD,“ hovorí Martin Woska už zo svojej novej pozície Group Creative & Strategy Director. 

Takto nových ľudí v kreatíve predstavuje samotná agentúra.

Kto je Vlado Kurek?
Vlado Kurek
začínal v reklame, keď ešte boli budgety a nebol digital. Posledných desať rokov je v TRIAD-e, kde na pozícii unit Creative Directora viedol kampane pre O2, Absolut, VÚB, Slido a ďalšie. Je držiteľom desiatok svetových a národných ocenení vrátane New York Festivals, EPICA, Global Sabre a Euro EFFIE. Je držiteľom ocenenia Filip a štvornásobným porotcom na medzinárodných kreatívnych súťažiach. Celý život má šťastie na šikovných kolegov a dobrých klientov. Dúfa, že to tak vydrží.  

Kto je Matúš Hliboký?
Je veľmi pekný, a zároveň veľmi skromný Creative Director v TRIADe. Mnoho ľudí, ktorí s ním mali tú česť pracovať o ňom doteraz hovoria, že je to najlepšie, čo ich v pracovnom živote stretlo. Tí istí ľudia, však razom dodajú, že profesionálny fotograf z neho nikdy nebude.  Doma na poličke mu sadá prach na niekoľko sošiek zo slovenských a zahraničných reklamných festivalov. A na jeho stene slávy mu visia tri diplomy s ocenením Copywriter roka.

Kto je Adam Baška?
Adam Baška
 je novovymenovaný kreatívny riaditeľ TRIAD-u. Ešte nestihol pozbierať Grand Prix a Filipov, ako jeho kolegovia, ale v tretej triede na základnej škole získal ocenenie najlepšieho týždenníka a k tomu má aj niekoľko reklamných ocenení za kampane pre O2, Slido a Martinus. Tiež nemá rád teambuildingy ako Matúš Hliboký a na svojich kolegov dá dopustiť za tú správnu protihodnotu. Adam sa podieľal napríklad na medzinárodnej kampani pre Slido.

Kto je Martin Woska?
Martin Woska
 je spolumajiteľ skupiny inovatívnych spoločností Devin Band, ktorých súčasťou je aj TRIAD Bratislava a Praha. Obe Martin vedie po kreatívnej aj strategickej stránke. Je držiteľom piatich Grand Prix vrátane Effie Europe, či Golden Drum a viac ako stopäťdesiat domácich a zahraničných kovov za kreativitu i efektivitu. Medzi ne patrí i najvyššie osobné ocenenie za celkový prínos slovenskej reklame - Filip a za prínos digitálnemu marketingu od ADMA. Je spoluautorom prvej knihy o marketingových rozpočtoch a efektivite BDGT CUT, častým spíkrom na marketingových konferenciách a porotcom v súťažiach reklamnej kreativity alebo efektivity doma i v zahraničí. Ako viacnásobný stratég i kreatívny riaditeľ roka na Slovensku, miluje synergiu medzi stratégiou a kreativitou. Aj napriek tomu všetkému čo dosiahol, tvrdí, že vie, že nič nevie.

01 - Modified: 2024-04-05 09:52:46 - Feat.: - Title: Agentúra roka 2023: Pozrite si kompletné tabuľky a to, čo stálo za úspechom THIS IS LOCCO 02 - Modified: 2024-02-14 08:00:00 - Feat.: - Title: KRAS špeciál: Udalosti, ktoré v roku 2023 ovplyvnili život agentúr 03 - Modified: 2024-01-02 09:12:18 - Feat.: - Title: Maru Mitlíková: Padnúť dole je ľahké, teraz sa musíme vrátiť na vysoké priečky 04 - Modified: 2023-11-29 08:35:36 - Feat.: - Title: Nejde o život. Reklama je jeden veľký kolotoč, ktorý si užívam 05 - Modified: 2023-11-13 09:19:30 - Feat.: - Title: Vianočná kampaň O2 pripomína, že najkrajší dar je obdarovávať druhých
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 14:54