United Classiefied, Respect APP
StoryEditor

Respect APP bude tvoriť kampane pre United Classifieds

25.05.2022, 17:02
Autor:
redred

Spolupráca sa začína vytvorením claimu, online videí a sponzorských odkazov pre Nehnuteľnosti.sk.

“Nehnuteľnosti.sk sa rozhodli priblížiť viac svojim používateľom, z čoho vyplynula potreba následného rebrandingu. Prvými lastovičkami novej komunikácie mali byť popri novom dizajne aj sponzorské odkazy do televízie a claim. Keďže ide o komunikáciu, ktorá sa bude dlhodobo podieľať na budovaní povedomia o značke, rozhodli sme sa nenechať nič na náhodu a spojiť sily s profesionálmi. Zo všetkých návrhov nás najviac zaujal ten od Respect APP. S výsledkom našej spolupráce sme nadmieru spokojní a veríme, že v podobnom duchu budeme pokračovať aj pri ďalších produktoch portfólia United Classifieds,” približuje spoluprácu Lukáš Hladík Head of Brand marketing United Classifieds.

Portál Nehnuteľnosti.sk sa bude po novom spájať so sloganom Vybrať správne je kľúčové. Proces jeho tvorby v krátkosti opísal kreatívny riaditeľ Respect APP, Lukáš Lukonič: „Nový claim pre značku Nehnuteľnosti.sk, akcentuje, aké dôležité rozhodnutie je kúpa nového bývania. Zároveň sme potrebovali odkomunikovať, že práve Nehnuteľnosti.sk sú tým správnym portálom, kde človek nájde všetko čo k tomuto zodpovednému kroku potrebuje.“

Nasledovala tvorba sponzorského odkazu pre obľúbenú televíznu reláciu Nové bývanie. Pri nej agentúra čerpala z insightu, že v Novom bývaní síce človek uvidí zaujímavé ponuky a inšpirácie, pri reálnom hľadaní bývania si ale zväčša potrebuje pozrieť ponúk viac.

TV sponzoring pred reláciou:

TV sponzoring po relácii:

United Classifieds je slovenská spoločnosť, ktorá prevádzkuje širokú ponuku online produktov v oblasti všeobecnej inzercie s úzkym zameraním na realitný a automobilový trh. Ich portály patria v daných segmentoch medzi najnavštevovanejšie, s celkovou dennou návštevnosťou viac ako 224 000 unikátnych používateľov.

„Veľmi si ceníme novú spoluprácu. Veríme, že prinesie množstvo efektívnych kampaní. Pracovať pre lídra je vždy veľký záväzok,“ zhrnula v krátkosti Yolka Udičová, partner v Respect APP.

Do portfólia United Classifieds patria Nehnuteľnosti.sk, Autobazar.eu, Autobazar.sk, Autovia.sk či Bazar.sk.

Vizitka:

Agentúra: RESPECT APP

Creative Director: Lukáš Lukonič

Art Director: Lenka Juhásová, Michal Kvasnica

Copywriter: Lukáš Lukonič, Michael Papcún, Ondrej Štefánik

Managing Director: Tina Bineva

Strategy Director: Yolka Udičová

Produkcia: EALLIN NOMAD Slovakia

Réžia: Juraj Zmatek

01 - Modified: 2024-01-23 08:35:34 - Feat.: - Title: Spojenie portálu Dovolenka.sme.sk a Respect APP prináša kampaň ideálnej dovolenky 02 - Modified: 2024-02-14 08:00:00 - Feat.: - Title: KRAS špeciál: Udalosti, ktoré v roku 2023 ovplyvnili život agentúr 03 - Modified: 2023-12-13 15:20:44 - Feat.: - Title: Respect APP má novú Associate Creative Directorku 04 - Modified: 2023-10-06 09:37:08 - Feat.: - Title: Viete ako vysloviť Hyundai Tucson? Automobilka prichádza s nevýslovne dobrou ponukou 05 - Modified: 2023-09-12 08:08:17 - Feat.: - Title: Petit Press a Respect APP s novou kampaňou. Komunikujú zlúčenie novín Korzár a SME
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 01:31