Vianočná kampaň Zľavomat
StoryEditor

Zľavomat má novú vianočnú kampaň, komunikačný koncept aj detských hrdinov

22.11.2022, 11:36
Autor:
redred

Kampaň pre televíziu aj online pripravila hybridná agentúra Darwin and the Machines.

Kampaň zároveň odštartuje aj nový komunikačný koncept značky na slovenskom trhu a predstaví nových detských hrdinov komunikácie. 

"Prvým cieľom Zľavomatu bolo odísť od bežnej kampaňovej komunikácie, kde každá kampaň vyzerá inak a priniesť konzistenciu a atraktivitu pre značku cez dlhodobejší koncept, ktorý by sa dal rozvíjať aj nasledujúce obdobia. Druhým cieľom bolo vymaniť sa od klasického “zľavového portálu” a kódovať u zákazníkov pobyty, výlety, dovolenky a tipy na netradičné zážitky a darčeky pre celú rodinu.  Chceli sme sa ale vyhnúť klišé rodinných konceptov, kde sa len ukazujú zabávajúce sa rodiny a tak sme si zvolili atraktívnejšiu formu. Svet dospelých a rodín divákom predstavujú deti. Zo Zľavomatu sa stáva najväčší sprostredkovateľ zážitkov a ubytovania na Slovensku pre malých aj veľkých za najvýhodnejšie ceny.” predstavuje koncept kreatívny riaditeľ, Michal Pastier.

Zľavomat v prvej kampani natočenej s režisérom Jonášom Karáskom a produkciou  Protos productions ponúka možnosť darovania vianočného darčeku vo forme poukazu, ktorý môže obdarovaný využiť na akýkoľvek pobyt v priebehu roka 2023. Výhodou je, že termín si môže vybrať obdarovaný a nie je viazaný na konkrétnu ponuku, čím uľahčí jeho využitie. 

“Sme veľmi radi, že klient rozmýšľa dlhodobo a že sa Jonáš konceptom s Frederikou nadchol. Veríme, že vianočná kampaň bude mať želané výsledky a spojí Zľavomat s dovolenkami a pobytmi ešte výraznejšie. Sami sme zvedaví, kam nás detský svet dospelákov, v ktorom všetko vyrieši Zľavomat dostane nabudúce”, hovorí  Martin Blaško, CEO agentúry Darwin and the Machines.

 

Vizitka kampane:

Klient: Zľavomat

Agentúra: Darwin and the Machines

Creative director: Michal Pastier

Strategy director: Juraj Pobjecký

Project management: Martin Blaško

Režia: Jonáš Karásek

Produkcia: Protos productions

 

 

01 - Modified: 2022-11-15 14:40:17 - Feat.: 0 - Title: Zábava sa vracia do obývačky, znie vo vianočnej kampani Orange 02 - Modified: 2022-10-03 10:34:19 - Feat.: 0 - Title: Heureka spúšťa vianočnú kampaň: Chceme ľudí pobaviť a vymaniť zo srdcervúcich vianočných príbehov
01 - Modified: 2023-02-01 13:01:23 - Feat.: - Title: Zľavomat má nového šéfa obchodu. Prichádza z Jandl a prináša know-how z hotelového biznisu 02 - Modified: 2018-02-01 09:12:20 - Feat.: - Title: Slováci vybrali najlepšie hotely roka 2017 na Slovensku
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 03:26