”Nakupuj, kto môžeš,” vyzýva nová kampaň Kauflandu. 
StoryEditor

Kaufland a THIS IS LOCCO spustili cenovú apokalypsu

02.09.2024, 14:58
Autor:
redred

„Nakupuj, kto môžeš!“ kričí zákazníčka do kamery na začiatku nového spotu Kauflandu.

V Kauflande totiž padajú ceny obľúbených výrobkov a uchytiť si ten svoj za výhodnú cenu chce naozaj každý. No hotová cenová apokalypsa.

A keď ceny padajú, tak v tomto spote naozaj padajú. Priamo „z neba“, respektíve zo stropu Kauflandu. „Ide o hardsell, takže sme potrebovali byť jasní a zrozumiteľní, a to hneď od prvých sekúnd. Len čo hlas z rádia oznámi ‚V Kauflande padajú ceny‘, začína sa bitka nielen o samotné produkty, ale aj o pozornosť diváka. Verím, že sme si ju týmto obrazovo bohatým a našľapaným spotom získali a zároveň efektívne odkomunikovali posolstvo,“ hovorí Martin Polakovič, Associate Creative Director, THIS IS LOCCO.

„Hoci sa to nezdá, hardsell býva tradične najťažším zadaním, pretože hlavné posolstvo musíte odkomunikovať ideálne už na začiatku spotu a nie je veľmi priestor pracovať s vypointovaním či sofistikovanejšou kreatívou. O to dôležitejšie je diváka chytiť a nepustiť niečím iným. V tomto prípade sa nám to podarilo šialenou obrazovou skladbou plnou kaskadérskych kúskov a už tradičným humorom, ktorý ku Kauflandu neodmysliteľne patrí,“ dodáva Juraj Kováč, Strategy & Creative Director, THIS IS LOCCO.

Spot, ktorý je nasadený v TV aj online, režíroval Juraj Janiš v produkcii Revers Films. Súčasťou kampane je aj rozhlasový spot a OOH, ktoré pracuje s padaním v typografii.

Vizitka kampane:

Klient: Kaufland Slovensko

Agentúra: THIS IS LOCCO

Strategy Director: Juraj Kováč

Creative Director: Martin Polakovič, Juraj Kováč

Art Director: Juraj Sapara, Marek Sivý

Copywriter: Martin Polakovič, Michal Roháček

Account Manager: Diana Hromeková, Michal Ružica

Produkcia: Revers Films

Réžia: Juraj Janiš

01 - Modified: 2024-08-16 08:26:41 - Feat.: - Title: Ticho je nedostatkový tovar, teraz ho nájdete v Kauflande 02 - Modified: 2024-06-02 15:00:00 - Feat.: - Title: Peter Sagan pokoril v novej kampani pre Zlatý Bažant ďalšiu cyklistickú métu 03 - Modified: 2024-05-31 08:44:15 - Feat.: - Title: Nová kampaň na K Park pokračuje so Separom, opäť si zahral aj v spote 04 - Modified: 2024-05-10 13:13:39 - Feat.: - Title: Promo, activation, event: Ďalšia dominancia Nezomri 05 - Modified: 2024-05-10 13:36:32 - Feat.: - Title: Digital social media: Ďalšia dominancia NEZOMRI, na finále to už ale nestačilo
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
07. september 2024 09:32