StoryEditor

Love Island prichádza na Slovensko. Televízia predstavila súťažiacich a ukázala luxusnú vilu

16.09.2021, 10:00
Autor:
hrnhrnredred
Zoznamovacia reality šou štartuje v nedeľu na VOYO a Markíze.

Luxusná vila na Kanárskych ostrovoch privítala desiatich mladých nezadaných mladých ľudí zo Slovenska a Česka, ktorí v nej počas troch mesiacov budú hľadať lásku a bojovať o finančnú výhru.

Súťažiaci budú po celý čas žiť v priestoroch vily, kde budú mať k dispozícii veľký bazén, miesto na relax, cvičenie, spoločnú veľkú spálňu či kuchyňu s výhľadom na pobrežie. Počas svojho pobytu budú neustále monitorovaní kamerami.

„Love Island je celosvetovo úspešný formát, ktorý priťahuje výrazne mladé publikum, preto je určený primárne pre VOYO. Teší ma, že počas sychravej jesene dáme našim divákom možnosť uniknúť na krásne a exotické Kanárske ostrovy plné lásky, romantiky a zábavy. Predplatitelia služby VOYO sa už v najbližších mesiacoch môžu tešiť aj na prvé tituly z veľkého množstva exkluzívnych projektov pôvodnej tvorby, ktoré nenájdu nikde inde,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Slnko, more láska a intrigy

Podstata šou Love Island je jednoduchá – súťažiaci si budú v luxusnej vile tri mesiace užívať slnko, more a spoločné úlohy a hry, a pod dohľadom televíznych kamier hľadať lásku svojho života. Počas šou spolu súťažiaci flirtujú, tvoria páry, niekedy ich zase rozbíjajú, zbližujú sa či formujú spojenectvá, a to všetko s jasným cieľom – nájsť lásku svojho života a dostať sa až do finále, kde získajú výhru 75 000 eur. V každej epizóde bude musieť ten, kto nenájde svoj pár alebo je spárovaný len účelovo, vilu opustiť. 

Voyo

Voyo

Voyo

​Česko-slovenská verzia reality šou Love Island je v poradí už 21. adaptáciou tohto úspešného formátu. Vzniká v spolupráci s produkčnou spoločnosťou Paprika Studios, ktorá pre TV Markíza vyrába napríklad aj seriál Pán profesor. Formát celosvetovo distribuuje britská spoločnosť ITV Studios, v ktorej zázemí na ostrove Gran Canaria prebieha nakrúcanie. Love Island už slávil úspechy napríklad vo Veľkej Británii, v USA, Austrálii, Južnej Afrike, Nemecku, Holandsku, Španielsku alebo Poľsku.

Podobný typ reality šou, kde skupina ľudí žije v luxuse v exotickej destinácií, nie je novinkou na slovenských televíznych obrazovkách. V roku 2016 uviedla televízia Markíza s nie veľkým úspechom výpravnú šou Ostrov z filipínskeho ostrova Caramoan, kde 22 odvážlivcov súťažilo o výhru 100-tisíc eur. Televízia Joj vysielala v roku 2012 šou Hotel paradise. V luxusnom hoteli v Dominikánskej republike žilo tri mesiace desať súťažiacich - päť žien a päť mužov, ktorých úlohou bolo nájsť si partnera. Na konci pobytu získal víťazný pár výhru 50.000 eur. V exotike sa odohrávala aj reality šou Celebrity Camp, ktorú televízia Joj vysielala v roku 2007. V nej na filipínskom ostrove Sangat bojovalo o výhru 5 miliónov korún (166-tisíc eur) 26 hercov, spevákov, športovcov, ale aj politikov.  

Špeciálna online relácia

Pre najväčších fanúšikov bude určená špeciálna online relácia s názvom Love Island Extra, ktorej nové časti budú vždy od nedele do štvrtka vychádzať na webe Markíza Plus. Moderátori, slovenská topmodelka Saša Gachulincová a český spevák a herec Vojtěch Drahokoupil, budú spolu s pozvaným hosťom rozoberať najdôležitejšie udalosti z aktuálneho diania vo vile a pozrú sa tiež na reakcie na sociálnych sieťach. Súčasťou relácie budú zostrihy toho najzaujímavejšieho z diania, vtipné situácie či sexi momenty.

Zoznamovacia reality šou Love Island štartuje v nedeľu, 19. septembra 2021. Úvodnú epizódu uvedie od 20:00 hod. streamovacia služba VOYO a o 22:35 hod. sa dostane aj na obrazovky televízie Markíza. Nová epizóda bude na VOYO k dispozícii každý deň s výnimkou soboty. Televízia Markíza ich bude uvádzať s časovým odstupom v neskorších večerných hodinách.

O finančnú výhru v reality šou zabojujú títo desiati účastníci:

TV Markíza

​Televízna upútavka:

Online spot:

01 - Modified: 2021-08-24 13:35:04 - Feat.: 0 - Title: Love Island: Moderátorkou reality šou plnej lásky je Nikol Moravcová 02 - Modified: 2021-04-22 10:48:07 - Feat.: 0 - Title: Na VOYO prichádza prvý pôvodný projekt: Svetová reality šou Love Island
01 - Modified: 2022-05-05 12:35:28 - Feat.: - Title: Miniséria Iveta spevácku legendu nesúdi. Prinesie jej skutočný príbeh 02 - Modified: 2022-04-19 07:50:43 - Feat.: - Title: Z chlapca na motorke superhrdina šumavského pohraničia. VOYO natáča novú minisériu Kráľ Šumavy 03 - Modified: 2022-03-17 14:43:13 - Feat.: - Title: Na VOYO prichádza ďalší seriál. Komediálna novinka Národná hádzaná odštartuje koncom marca 04 - Modified: 2022-02-03 11:24:01 - Feat.: - Title: VOYO posilňuje svoju športovú ponuku. Prináša ďalší MMA obsah 05 - Modified: 2022-01-17 18:06:10 - Feat.: - Title: Druhý Voyo Originál je na svete. Miniséria Guru je inšpirovaná skutočnými udalosťami
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 18:47