Orange Slovensko
StoryEditor

Štartuje najzábavnejšia Orange TV – plná prémiového obsahu

17.08.2018, 09:04
Autor:
TSTS
Orange si pre fanúšikov sledovania televízie pripravil toto leto viacero noviniek. Okrem rozšírenia možnosti príjmu televízneho signálu o satelitnú službu Orange TV cez satelit, prichádza operátor aj s množstvom prémiového obsahu svojej vynovenej Orange TV. Či už je to exkluzívny športový obsah alebo obsah pre filmových fanúšikov či detského diváka.
  • Štartuje vysielanie stanice Orange Sport.
  • Pre zákazníkov Orange TV sú v ponuke dva nové prémiové športové balíky Orange Šport a Super Šport.
  • Športový obsah si môže ktokoľvek predplatiť na mesiac aj na jeden deň cez SMS. Orange Sport je dostupný aj pre nezákazníkov
  • K dispozícii je filmová knižnica HBO OD, ktorá ponúka tie najlepšie filmové a seriálové tituly, dostupná priamo v set-top boxe, ale aj cez aplikáciu a web.
  • Špeciálne ponuky ako ochutnávka bohatého obsahu.
  • Výhodná kombinácia Orange TV cez satelit s ďalšími službami od Orangeu.

Najzábavnejšia Orange TV plná romantiky, futbalu i rozprávok

Orange TV vykročila do svojej novej éry. Okrem toho, že zákazníci ju už okrem optiky môžu plnohodnotne sledovať aj cez satelit či internet, je pre divákov pripravená aj bohatá dávka kvalitného filmového, seriálového či detského obsahu.

Špičkové športové podujatia

Začala vysielať aj nová TV stanica Orange Sport, ktorá ponúka bohatý športový obsah. Exkluzívne prinesie napríklad zápasy najprestížnejšej futbalovej Ligy majstrov UEFA, divákom sprostredkuje aj slovenskú futbalovú Fortuna ligu, chýbať nebude ani domáci či český hokej, zápasy MMA a ďalší obsah. 

Nové prémiové športové balíky

Zákazníci si budú môcť vybrať z dvoch nových prémiových balíkov. Dokúpiť si budú môcť balík Orange Šport alebo balík Super Šport. Prvý z nich obsahuje stanicu Orange Sport, vrátane troch paralelných staníc Orange Sport 2 – Orange Sport 4, ktoré budú vysielať v čase, keď sa hrajú paralelné zápasy Ligy majstrov, a to v HD rozlíšení. Balík Super Šport ponúka 15 TV staníc zameraných na šport, vrátane Orange Sport HD (1-4).

Balík Orange Šport

Balík Super Šport

3 € mesačne

4 € mesačne

1 - 4 TV stanice

(Orange Sport HD + 3 paralelné stanice Orange Sport HD 2-4, keď sa hrajú paralelné zápasy Ligy majstrov.)

15 TV staníc
(Arena Sport 1 HD, Arena Sport 2, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Extreme Sports Channel, Fishing & Hunting, Golf Channel, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Orange Sport HD, Orange Sport 2 HD, Orange Sport 3 HD, Orange Sport 4 HD, Sport1 HD, Sport2 HD)

Prémiové balíky sa k TV službe aktivujú bez viazanosti.

Športový obsah pre každého – aj na jeden deň

Orange prichádza aj s jedinečnou novinkou – prístup k stanici Orange Sport sa teraz dá zakúpiť aj na jeden deň či mesiac. Je tak dostupný pre každého, pre zákazníkov Orangeu i konkurencie bez zmeny operátora. Balíky Orange TV Šport na deň alebo Orange TV Šport na mesiac umožnia prístup k obsahu stanice Orange Sport HD na 24 hodín, resp. 31 dní. Športový fanúšik si môže predplatiť prístup k športovému obsahu jednoducho zaslaním SMS správy na číslo 8866. Pre jednodňový prístup je potrebné zaslať SMS v tvare SPORT DEN alebo SMS v tvare SPORT MESIAC pre mesačný prístup.

Nová služba Orange TV Šport cez SMS ponúka 2 užívateľské programy.

 

Orange TV Šport na mesiac

Orange TV Šport na deň

Tvar aktivačnej SMS

SPORT MESIAC na číslo 8866

SPORT DEN na číslo 8866

Poplatok

4 €

2 €

Prémiový filmový a detský obsah na dosah

Filmová knižnica HBO OD

Orange teraz zákazníkom ponúka ešte atraktívnejší filmový a seriálový obsah prostredníctvom filmovej knižnice HBO OD. S ňou zákazník postupne získa viac než 1000 hodín tých najlepších filmových i seriálových titulov z celého sveta. A to priamo cez svoj set-top box, mobilnú aplikáciu Orange TV či webové rozhranie tv.orange.sk.

Zábava aj pre najmenších

V ponuke Orange TV si na svoje príde aj detský divák, pre ktorého je pripravený kvalitný obsah na tých najznámejších detských staniciach. Aktuálne obsahuje až 13 detských staníc. Obľúbený kanál Minimax pritom na malých divákov čaká už priamo v základnom balíku služby vo variante Optimal a vyššie. Pre detských divákov je tiež pripravený celý archív stanice HBO Kids, ktorý nájdu vo filmovej knižnici HBO.

Atraktívny obsah ako darček

Ako ukážku bohatej nádielky športu, napätia, romantiky či rozprávkových príbehov, ktoré nájdu diváci v Orange TV, pripravil Orange viacero špeciálnych ochutnávok. Množstvo obsahu tak bude možné získať bezplatne.

HBO a Orange Šport na 3 mesiace ako darček

Každý zákazník, ktorý si teraz objedná službu Orange TV (cez satelit, optiku alebo internet) s viazanosťou na 24 mesiacov, si môže vybrať balík HBO (stanice HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD) a/alebo balík Orange Šport na prvé 3 mesiace ako darček. Je len na ňom, či sa rozhodne pre jeden alebo oba balíky súčasne. Vždy ich môže využívať prvé tri mesiace bez poplatku.

Orange Sport bezplatne aj pre existujúcich zákazníkov

Pri príležitosti spustenia novej stanice Orange Sport získavajú túto stanicu automaticky aj všetci existujúci zákazníci TV na optike od Orangeu. Kvalitný šport tak môžu bez poplatkov sledovať od 15. 8. do 14. 11. 2018.

Filmová knižnica HBO OD bezplatne

Filmová knižnica HBO OD je automaticky bezplatne prístupná pre každého zákazníka so službou Orange TV, ktorý má akýkoľvek HBO balík. Stopercentná zľava platí počas celej doby, kým má zákazník aktivovaný balík HBO.

Výhodná kombinácia satelitnej TV so službami od Orangeu

K pevnému 4G internetu s 24-mesačnou viazanosťou teraz môže mať zákazník Orange TV aj zdarma. Ak má hlasový paušál, za ktorý platí mesačne aspoň 30 € (nevzťahuje sa na služby tretích strán), získava automaticky 6-eurovú zľavu na satelitnú televíziu. Balík Home Basic TV tak môže mať úplne bezplatne. Za balík Home Optimal TV zaplatí so zľavou mesačne len 4 € a Home Premium TV môže získať za 9 € mesačne.

Navyše, ak využíva alebo začne využívať služby predplatenej karty Prima, každý mesiac môže od Orangeu získať bonus 6 € v podobe kreditu.

01 - Modified: 2023-11-30 14:08:24 - Feat.: - Title: Orange zveruje svoje mediálne plánovanie a stratégiu agentúre EssenceMediacom 02 - Modified: 2023-09-04 14:09:54 - Feat.: - Title: Orange predstavuje nový komunikačný koncept. V centre pozornosti je "čLOVEk" 03 - Modified: 2023-07-20 13:20:17 - Feat.: - Title: Orange si vybral novú kreatívnu agentúru 04 - Modified: 2023-07-10 11:40:42 - Feat.: - Title: Mobilný operátor 4ka získa prístup do 4G siete Orange na najbližšie 3 roky 05 - Modified: 2023-07-06 13:11:39 - Feat.: - Title: Slovensku stále vládne hokej, najúspešnejšie kampane má Kaufland
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 13:34