O2 Slovakia
StoryEditor

O2 oslavuje 15 rokov. Svojim zákazníkom rozdáva darčeky

01.02.2022, 13:00
Autor:
redred
Ako narodeninový darček prináša tri bonusy, a to nielen pre svojich zákazníkov.

Spoločnosť O2 Slovakia oslávi 2. februára svoje 15. narodeniny. Ako narodeninový darček nielen pre svojich zákazníkov prináša tri bonusy: 15 GB dát zadarmo pre svojich zákazníkov, službu VOYO na 3 mesiace zadarmo a slúchadlá O2 Pods za narodeninovú cenu. Posledné dva darčeky môžu získať aj všetci zákazníci mobilných služieb, teda nielen zákazníci O2.

„Takto pred 15 rokmi nám veľa ľudí nedávalo šancu preraziť na plne penetrovanom trhu a vybudovať konkurencieschopného telekomunikačného operátora. Dnes som spolu s kolegami, kolegyňami a našimi viac ako dvoma miliónmi zákazníkov rád, že sa tieto očakávania nenaplnili,“ hovorí generálny riaditeľ O2 Igor Tóth.

„V roku 2007 sme prišli na trh, kde minúta hovoru stála takmer 15 korún a zmluvy boli plné malých písmen a veľkých pokút. Zrušili sme viazanosť, obmedzenia a nezmyselné poplatky, pokryli sme Slovensko rýchlou a spoľahlivou sieťou. Počas tých pätnástich rokov nám neboli ľahostajné ani problémy slovenskej spoločnosti a snažili sme sa upevňovať hodnoty slobody a férovosti nielen v mobilných službách, ale aj v krajine ako takej,“ dodáva Igor Tóth.

O2 na svojej narodeninovej tlačovej konferencii predstavilo tri prekvapenia, ktoré si pri príležitosti narodenín pripravilo nielen pre svojich zákazníkov. Prvým je VOYO na 3 mesiace zadarmo. Po 10. februári budú môcť službu získať zákazníci s paušálom alebo predplatenou kartou prostredníctvom promokódu alebo vouchera, dostupných v sekcii Extra výhod v aplikácii Moje O2. Nezákazníci budú môcť voucher získať na narodeninovej podstránke operátora. 

Druhým darčekom je 15 GB dát zadarmo pre zákazníkov O2, ktoré si budú môcť zákazníci O2 rovnako uplatniť po 10. februári prostredníctvom promokódu získaného v sekcii Extra výhod v aplikácii Moje O2. Tretím sú bezdrôtové slúchadlá O2 Pods dostupné pre všetkých zákazníkov za narodeninovú cenu 15 eur. K dispozícii budú od polovice februára len v O2 predajniach až do vypredania zásob.

Férová Nadácia O2 rozdelí 100 000 eur

O2 tiež prostredníctvom Férovej Nadácie O2 podporí sumou 100 000 eur projekty, ktoré pomôžu ľuďom na Slovensku hľadať spôsob, ako navzájom lepšie komunikovať a rozumieť si.

„Veľmi dobre si uvedomujeme aj nežiadúce stránky mobilných technológií, a už niekoľko rokov sa preto snažíme podporovať projekty, ktoré ich pomáhajú riešiť alebo zmierňujú ich negatívne dopady,“ hovorí riaditeľka komunikácie a značky Lucia Petrášová a dodáva: „Aktuálne ako veľmi závažný problém vnímame neustále sa vyostrujúcu polarizáciu spoločnosti pri akejkoľvek spoločenskej diskusii. Technologicky sa vieme spojiť ľahšie ako kedykoľvek predtým, no ako spoločnosť sa zdá, že strácame schopnosť rozprávať sa. Je preto našou zodpovednosťou prispievať k zmysluplnej a rešpektujúcej komunikácii.”

Nadácia podporí projekty, ktoré pomôžu riešiť medziľudské či názorové rozpory, a zmierňovať tak polarizáciu spoločnosti. Bude hľadať projekty smerujúce k vzájomnej komunikácii a porozumeniu, komunikačné kurzy, depolarizačné vzdelávacie projekty pre mladých, digitálne vzdelávanie v oblasti mediálnej gramotnosti a formovania kritického myslenia, kampane a aktivity zmierňujúce nenávisť a polarizáciu v spoločnosti a ďalšie aktivity zamerané na zvyšovanie porozumenia v spoločnosti, mediáciu, rezilienciu či informačnú hygienu. Jeden projekt môže byť podporený sumou 10 000 eur.

01 - Modified: 2021-11-21 15:28:32 - Feat.: - Title: Luddo a Moya sa pripravujú na sviatky. O2 predstavuje vianočnú kampaň 02 - Modified: 2021-11-21 14:55:06 - Feat.: - Title: Férová Nadácia O2 odovzdá symbolický kľúč z Nežnej revolúcie až 89 osobnostiam 03 - Modified: 2021-06-23 12:39:44 - Feat.: - Title: Šéfka marketingu O2: Chceme, aby ľudia uvažovali nad informáciami, ktoré zdieľajú 04 - Modified: 2021-05-25 14:09:37 - Feat.: - Title: O2 chce poraziť hoaxy a vrátiť rozum na internet, v kampani ako prvé použilo deepfake 05 - Modified: 2021-04-30 08:45:58 - Feat.: - Title: Vďaka VOYO si filmy a seriály bez reklám užívajú aj Luddo a Moya
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 00:42