KOŠICE: DNES
StoryEditor

Mediálny dom na východe KOŠICE: DNES má svoj Facebook späť

08.11.2016, 14:46
Autor:
(pš)(pš)
Stránka bola blokovaná zo strany Facebooku nedopatrením.

Len prednedávnom vás Stratégie informovali o tom, že najväčší lokálny mediálny dom na východe - KOŠICE: DNES má zablokované konto na svojej facebookovej stránke. Marketingová riaditeľka mediálneho domu Alexandra Mihók-Kvietková nám vtedy potvrdila, že zo strany Facebooku im neprišlo žiadne upozornenie. Dokonca ani v ozname o zablokovaní stránky, neboli žiadne dôvody, prečo sa tak stalo.

Mediálnemu domu sa podarilo svoju stránku obnoviť v týchto dňoch. Počas predchádzajúcich dní sa mediahouse snažil riešiť celú záležitosť všetkými dostupnými postupmi, prostredníctvom agentúr ako aj cez zástupcu Facebooku vo Varšave. Stránku sa im podarilo nakoniec obnoviť. Mihók-Kvietková Stratégiám potvrdila, že: "Facebook mediálnemu domu poslal stanovisko, v ktorom sa vyjadril, že stránky boli blokované nedopatrením - "by mistake"."

Denník  na svojej webovej stránke ďakuje fanúšikom za trpezlivosť počas nedostupnosti profilu. Všetkých opäť pozýva na facebookovú stránku a sľubuje, že tam budú aj naďalej tie najatraktívnejšie témy z diania v Košiciach. 

Facebookovská stránka mediálneho domu KOŠICE: DNES patrí z pohľadu počtu fanúšikov – viac ako 46-tisíc k najväčším spravodajským kontám v Košiciach. Pre mediálny dom je jedným z hlavných zdrojov komunikácie smerom k fanúšikom.

V októbri prešiel košický mediahouse zmenami, keď druhé výročie vzniku oslávil spojením svojho portfólia do najväčšieho mediálneho domu na východe Slovenska. Pod značku KOŠICE: DNES spojil svoj denník, televíziu tv:naša ako aj spravodajské aktivite v online. Do portfólia vydavateľstva patrí aj regionálne Rádio Kiss.

01 - Modified: 2020-05-29 13:59:19 - Feat.: - Title: Odchádza generálna riaditeľka KOŠICE:DNES, pozícia zostáva neobsadená 02 - Modified: 2018-04-20 07:35:58 - Feat.: - Title: Mení sa vedenie KOŠICE:DNES 03 - Modified: 2018-01-02 19:28:01 - Feat.: - Title: Mediálny dom KOŠICE:DNES povedie bývalá šéfka BAUER MEDIA
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 16:27