StoryEditor

Lenka Bónová: V júnovom hodnotení nás nič zásadne neohromilo ani nepobúrilo

03.07.2023, 17:16

Agentúrou mesiaca sa stala MUW Saatchi and Saatchi, ktorá má na konte aj najlepšie hodnotenú prácu Nová výbava arogance pre ČSOB poisťovňu.

V ďaších článkoch nájdete kompletné výsledky júnového Hodnotenia reklamy v Stratégiách. 

Media: Priznanie chatbota je zaujímavým a efektívnym nápadom

#rešpekt darcom ovládol televízne reklamy aj craft

Nová výbava arogance: Skvelá práca, ktorá bodovala v mnohých kategóriách

Návod na použitie tela je najlepšou kampaňou mesiaca jún

Vizuál: Urobiť kreatívu na barefoot je fakt challenge!

Digital social media: Sheesh benger! Slovnaft sa snaží zacieliť na mladých

 

Backstage z Hodnotenia píše tentokrát freelancerka Lenka Bónová 

Tento mesiac porotcovia nedorazili domov s kopou zážitkov, ktoré by museli ihneď niekomu vyrozprávať. Nič nás zásadne neohromilo, ale ani nás nič nepobúrilo a pri hodnotení sme sa len málo odkláňali od trochu slabšieho priemeru. Novinkou bola zmena v opisoch jednotlivých bodov.

Nezmenili sa zásadne, ale odstránili sa z nich zavádzajúce pomenovania, ktoré niekedy prinášali viac zmätku ako jasnosti. 

image

Hodnotenie bola pre mňa super nováčikovská skúsenosť

Prác v tomto mesiaci nebolo veľa, ale niektoré medzi ostatnými vytŕčali. Výbavu auta pre arogantných šoférov v práci Arogance od MUW Saatchi and Saatchi pre ČSOB Poisťovňu sme ocenili ako najlepšie hodnotenú prácu mesiaca.

Možno to nie je čosi nevídané, ale rozhodne pobaví, zaujme a dostane svoje posolstvo k ľuďom. MUW malo v tomto kole viac remeselne pekných prác.

Medzi ne patrí aj Rešpekt darcom pre Telekom. Diskutovali sme aj o Gen Z slovníku v práci Sheesh benger od oh my DOT pre Slovnaft. Pekná práca, ktorej mali niektorí porotcovia nechodiaci na TikTok problém porozumieť, čo sa vnímalo pozitívne, a práca sa umiestnila medzi lepšie hodnotenými prácami mesiaca. A kampaň DNA ERA od Socialists nás zase potešila krátkym, jasným a dotiahnutým headlinom.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/hodnotenia, menuAlias = hodnotenia, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. máj 2024 05:42