StoryEditor

Rajec pokračuje v tichých spotoch. Hlavnou hrdinkou je líška

01.02.2019, 09:01
Autor:
(red)(red)
Keď príde do Rajeckej doliny zima, všetko je inak.

Kofola ČeskoSlovensko v spolupráci s agentúrou KASPEN / JUNG VON MATT pripravila nový televízny spot na podporu pramenitej vody Rajec. Kreatívne spracovanie nadväzuje na dlhodobý koncept „tichých" spotov. Hlavnou hrdinkou nového príbehu je líška a doteraz zelenú prírodu strieda zima v Rajeckej doline.

„Diváci doteraz mali možnosť nahliadnuť len „zelených momentov" prírody. Tá však nie je nemenná. Práve naopak, je dynamická, pulzujúca a neustále iná. Takto je to aj v Rajeckej doline. Počasie sa počas štyroch ročných období pohráva so stromami, potokmi, aj zvieratkami. Jedna vec však týmto zmenám prírody dlhodobo odoláva, a tou je naša pramenitá voda, ukrytá hlboko v podzemí, v prírodne chránenom bohatom zdroji. Táto voda je stále rovnako čistá a chutí v akomkoľvek období. Pracovali sme práve s týmto insightom, a to nás doviedlo až k myšlienke ukázať Rajeckú dolinu inak - v zasneženej zime," vysvetľuje Katarína Pereszlényiová, senior brand manager značky Rajec.

A ako dodáva, zimu robí práve voda. „Snehová pokrývka, kúsky ľadu na zamrznutých konároch či para, ktorú vydychujú zvieratká ... Voda sa vtedy nachádza všade okolo nás, len v iných skupenstvách. Dokonca je veľmi fotogenická a ponúka naozaj podmanivé obrázky."

Spot vznikol pod vedením dvornej režisérky značky Rajec Jasminy Blaževič, zastrešený produkciou BISTRO FILMS. Komunikácia je podporená aj POS materiálmi v miestach predaja. Kampaň pobeží na Slovensku aj v Česku od februára do konca marca.Vizitka kampane:
Agentúra:
KASPEN / JUNG VON MATT
Režisér: Jasmina Blaževič
Produkcia:
BISTRO FILMS
Managing Partner:
Slavo Marušinec
Senior Account Manager:
Karolína Jansová
Creative Director:
Lester Tullet
Art Director:
Jana Bauerová
Copywriter:
Ondřej Potůček
Senior Brand Manager:
Katarína Pereszlényiová
Marketing Manager:
Pavol Chalupka

01 - Modified: 2023-09-11 08:16:03 - Feat.: - Title: TV reklama: Najvyššie body získal Láskyplný piatoček 02 - Modified: 2023-07-11 11:33:12 - Feat.: - Title: Richard Gažo za Rajec: Udávame trendy, ktoré spotrebiteľ počúva a konkurencia nasleduje 03 - Modified: 2022-12-27 12:10:30 - Feat.: - Title: Legendárna československá značka takmer zanikla. Na nohy ju opäť postavila rodina Samarasovcov 04 - Modified: 2022-11-24 11:23:02 - Feat.: - Title: Legendárna reklama Kofoly je späť. Predstavuje limitovanú edíciu s prekvapivou príchuťou 05 - Modified: 2022-08-26 06:44:41 - Feat.: - Title: Budúcnosť komunikácie vidím v offline priestore
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 17:13