StoryEditor

7 kľúčových trendov na trhu HoReCa na Slovensku

10.03.2022, 13:32
Prieskum spoločnosti Data Servis – informace hodnotí vývoj na gastro trhu v roku 2021.

Nasledujúce dáta pochádzajú zo štúdie On Trade Reporting od spoločnosti Data Servis – informace. Ide o kontinuálny monitoring správania sa návštevníkov on trade a ich postoje a zmeny v správaní a rozhodovaní sa o príležitostiach, frekvenciách a objednávkach v rámci návštev podnikov. Monitoruje tiež cenovú citlivosť hostí a ich lojalitu k značkám. Aktuálne spoločnosť Data – Servis informace poskytla Stratégiám kľúčové čísla HoReCa trhu na Slovensku v roku 2021.

1. Návštevnosť podnikov (trh on-trade resp. HoReCa) bola v roku 2021 o 18 percent nižšia ak...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2022-04-06 08:35:34 - Feat.: - Title: HoReCa sa pripravuje na opätovný reštart 02 - Modified: 2021-06-18 10:53:33 - Feat.: - Title: Reštaurácie a hotely majú problém. Pred letnou sezónou im chýba 40-tisíc zamestnancov 03 - Modified: 2021-02-09 14:48:55 - Feat.: - Title: Zastaralá kategorizácii ubytovacích zariadení sa zrušila. Kvalitu služieb to neovplyvňuje
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
21. november 2024 11:30