Popradská káva, Zaraguza
StoryEditor

Keby bola káva hudba, ako by znela? Odpoveďou je nová online kampaň pre Popradskú kávu

15.06.2022, 10:29
Autor:
redred

Agentúra Zaraguza posúva značku k mladým.

Nová online kampaň nadväzuje na kampaň Láska na prvý dúšok. Hlavný televízny spot, ktorý beží aj tento rok, odhaľuje umenie ukryté v káve.

V online ale na ľudí čaká ochutnávka Popradskej kávy cez hudbu - vďaka jedinečným kávovým beatom vytvoreným rovno zo zvukov prípravy kávy.

Tri Popradské kávy - Classico, Colombia a Crema si môžu ľudia vychutnať v podobe troch samostatných skladieb, ktoré sú namiešané na základe ich pôvodu, charakteristickej chute a arómy.

Na miešaní hudobných chuťoviek sa podieľal úspešný slovenský producent Special Beatz. Patrik produkuje hudbu najznámejším slovenským raperom a v tejto kampani si tak vyskúšal aj trošku inú šálku kávy.

V kampaňových videách dopĺňajú kávové beaty zábery zo samotnej prípravy jednotlivých káv a komentár Special Beatza, ktorý opisuje celý spôsob tvorby a mixovania skladieb.

Nová kampaň tak cez modernú hudbu, známeho producenta, lákavý vizuál a rôzne online kanály oslovuje mladšiu cieľovú skupinu a rozvíja tému umenia, ktoré sa skrýva v každom dúšku Popradskej.

“Každou kampaňou sa snažíme posúvať vnímanie Popradskej ako modernej značky, ktorá ide s dobou. Každá ďalšia kampaň je v niečom odvážnejšia, modernejšia ako tá predchadzajúca a nebolo tomu inak ani teraz. Spojili sme mladého, moderného producenta hudby s konzervatívnejším svetom kávy a výsledok je fantastický. Moderný sound, vizuál a práca s médiami znova posúvajú značku vpred,” vraví Milan Malý, kreatívny riaditeľ Zaraguzy.

Umeniu bude venovaná aj druhá vlna kampane, v ktorej roztancujeme nielen chuťové poháriky, ale aj známe tváre zo slovenského onlinu. Pokračovanie kampane odštartujeme už na jeseň.

Vizitka kampane:

Klient: Baliarne obchodu Poprad

Kreatívna agentúra: Zaraguza

Creative Director: Milan Malý

Art Director: Milan Malý

Copywriter: Martin Rajec

Mediálna stratégia: Barbara Lachová, Pavol Krutý

Social Media: Martin Rajec, Dominika Turcerová

Account Manager: Ivana Fertáľová, Barbora Javorová

Produkcia: Jánošíci - produkčná družina

Režisér: Viliam Jánošík

01 - Modified: 2024-02-14 08:00:00 - Feat.: - Title: KRAS špeciál: Udalosti, ktoré v roku 2023 ovplyvnili život agentúr 02 - Modified: 2023-11-21 09:59:34 - Feat.: - Title: Zelené kampane musia byť úprimné, inak spotrebitelia pretvárku odhalia 03 - Modified: 2023-11-27 12:13:54 - Feat.: - Title: Novým CEO Zaraguzy je Jakub "Kuko" Mazán 04 - Modified: 2023-12-07 10:07:21 - Feat.: - Title: ADMA názor: Dokáže AI nahradiť kreatívu, dizajn či dokonca celý marketing? 05 - Modified: 2023-10-04 14:23:04 - Feat.: - Title: Soňa Kaprálová: S hrdosťou hlásim, že robím to, čo ma baví!
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 10:15