Sabre Awards 2022
StoryEditor

SABRE AWARDS: Seesame medzi najlepšími agentúrami sveta

21.10.2022, 12:07
Autor:
redred

Prestížne PR ocenenie ide do finále so slovenskou účasťou.

Medzi finalistami kategórie globálna Pubic Affairs agentúra boduje v tomto roku aj Seesame. SABRES Awards je ocenenie s viac ako 20 ročnou tradíciou, ktoré prebieha na jednotlivých svetadieloch s finále na globálnej úrovni. Global Agency of the Year je komplexné hodnotenie agentúry na celosvetovej úrovni.

Posudzuje ho analytický tím Provoke Media na základe viacerých kritérií: úspešné kampane v SABRE Awards v regionálnych kolách, kreativita, portfólio klientov, ale aj biznis model a stabilita agentúry, jej schopnosť inovovať služby aj spôsob fungovania a manažment talentov a organizačná kultúra.

V tomto roku posudzovali viac ako 500 agentúr z celého sveta. O víťazoch v jednotlivých kategóriách sa rozhodne 26. októbra 2022 vo Washingtone.

Popri nadnárodných komunikačných domoch a špecializovaných agentúrach z veľkých trhov, poukazuje umiestnenie Seesame na dôkladnú prácu analytikov SABRES Award. Tí okrem využívania najlepších možných komunikačných postupov, sledujú aj reputáciu nominovaných agentúr, ich spoločenskú angažovanosť a komunikáciu so zamestnancami. 

„Pri pohľade na globálny PR biznis je neuveriteľné, že si analytici SABRES Award všimli Seesame, ktorý pracuje len na Slovensku. Sme nominovaní v kategórii Public Affairs, ale ocenenie smeruje do celého tímu: kolegom, ktorí tvoria stratégie a rozumejú kontextu, v ktorom komunikácia pôsobí.

Ďalej tým, ktorí spracovávajú dáta a systematicky monitorujú prostredie podnikania našich klientom. Tiež kolegom, ktorí tvoria obsah, stratégom sociálnych médií aj tým, čo rozumejú princípom práce s komunitami a médiami. Public Affairs je dnes modernou disciplínou, ktoré potrebuje oporu všetkých komunikačných disciplín. Je to tiež ocenením nových postupov a služieb, ktoré sme implementovali,“ hodnotí Michaela Benedigová, managing director Seesame.

„Global PA Agency of the Year je ocenením nielen celého nášho tímu, jeho nasadenia, zvedavosti a vzájomného rešpektu, ale aj našich dlhodobých, otvorených a vzájomne sa obohacujúcich vzťahov s našimi klientmi. Pre mnohých z nich pracujeme viac ako desaťročie, ďalší k nám prichádzajú s novými zadaniami práve teraz, keď čelíme ekonomickým, ekologickým a aj spoločenským, ľudským výzvam.

Veríme, že sa budeme navzájom podporovať a vždy vedieť nájsť najlepšie možné riešenia, čokoľvek nám budúcnosť prinesie. My ideme do budúcnosti s najlepším tímom, nádejou a odhodlaním.“

Hodnotitelia v prípade Seesame vyzdvihli 18 SABRE ocenení vrátane tých globálnych, kvalitatívne parametre práce za posledných 12 mesiacov aj výrazné kampane v oblasti spoločenskej zodpovednosti pre O2, SPP alebo interný motivačný program.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

01 - Modified: 2024-03-13 09:57:25 - Feat.: - Title: Téma greenwashingu otvára firmám príležitosť na reputačné zisky 02 - Modified: 2023-11-21 09:59:34 - Feat.: - Title: Zelené kampane musia byť úprimné, inak spotrebitelia pretvárku odhalia 03 - Modified: 2023-06-27 07:32:01 - Feat.: - Title: Tendre sú slabo pripravené, majú nejednoznačné zadanie a je v nich príliš veľa agentúr, hovorí PR brandža 04 - Modified: 2023-06-07 11:01:08 - Feat.: - Title: Problémy PR agentúr: Primerané odmeny, vysoká fluktuácia a mladí, ktorí sú občas ako trabant 05 - Modified: 2023-06-05 13:46:43 - Feat.: - Title: Experti PR agentúr: Verejnej diskusii vládnu fámy a klebety (anketa Stratégií)
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 03:52