TRIAD spolumajitelia, foto: Tomáš Pospíchal.
StoryEditor

TRIAD rozširuje svoju majiteľskú štruktúru o Maru Mitlíkovú

27.11.2023, 11:48
Autor:
redred

Reklamná agentúra TRIAD, ktorá tento rok oslávila 18 rokov, oznamuje významnú zmenu vo svojej majiteľskej štruktúre s platnosťou od 1. januára 2024. K súčasnej trojici majiteľov Marekovi Mrázikovi, Jarovi Zackovi a Martinovi Woskovi sa pridáva dlhoročná členka tímu, Maru Mitlíková, ktorá momentálne zastáva pozíciu CEO.

Táto zmena je súčasťou dlhodobého plánu agentúry orientovať sa na ďalší rast s ohľadom na zmeny na trhu a na novú generáciu. Súvisí s tým aj rozšírenie vedenia o novú pozíciu COO, získanie novej generácie talentov z branže aj vývoj vlastných AI nástrojov, ktoré zlepšujú prácu pre klientov. V neposlednom rade tam patrí budovanie silného strategického a konzultačného zázemia s interným názvom Stratosféra - spoločenstvo stratégov TRIADu.

V agentúre pôsobí Maru takmer 12 rokov, vo vedení TRIADu je od roku 2016. Pod jej vedením agentúra zdvojnásobila svoj obrat, prešla transformáciou z digitálnej na fullservisovú agentúru a úspešne získala do portfólia zásadných klientov na fullservis spoluprácu - druhú najväčšiu banku na Slovensku, VÚB banku, a druhého najväčšieho operátora, O2.

V rebríčku Agentúra roka sa TRIAD umiestňuje posledných 5 rokov v prvej trojke. Maru je dlhoročnou členkou Arbitrážnej komisie Rady pre reklamu a momentálne aj členkou prezídia KRAS.

Maru Mitlíková komentuje tento krok s tým, že byť spolumajiteľkou TRIADu má pre ňu obrovský význam. Cíti, že v TRIADe je "doma," a pridanie sa k majiteľskej štruktúre je prejavom vzájomnej dôvery. Zároveň sa tým otvárajú nové výzvy na rast agentúry, vrátane rozširovania portfólia a klientského zázemia aj do zahraničia.

“Výzvy patria do mojej aj triadovskej DNA, preto sa veľmi teším, čo nás ďalej spolu čaká. Zvládli sme spolu úžasnú dobu v roli underdoga, 15 minút slávy na našich a svetových pódiách, ale aj ťažké Covid časy či turbulentný začiatok tohto roka. V žiadnom momente som nepochybovala, že mám okolo seba tých najlepších ľudí, s ktorými zdieľam hodnoty a pohľad na svet. Od začiatku som TRIAD viedla tak, akoby to bola moja firma.”, dopĺňa Maru.

Marek Mrázik, spoluzakladateľ Devin Band, skupiny technologických a komunikačných firiem, ktorého je TRIAD súčasťou, zmenu komentuje: „Spoločne s Maru sme vybudovali TRIAD ako jednu z najkvalitnejších agentúr na trhu. Naše rozhodnutie je prirodzeným krokom v procese dospievania a rastu TRIADu. Dlhodobou filozofiou u nás je podporovať interný rast a vedenie zvnútra. Maru a jej príbeh u nás sú toho dokonalým príkladom. Odzrkadľuje schopnosť nielen neustále posúvať vpred seba, ale ako líder ťahať so sebou nahor aj svoj tím.

Nejde o poslednú zmenu vo vedení agentúry, od 1.12.2023 nastupuje do pozície Chief Operating Officer (COO) doterajšia Account Directorka & Teamleaderka, Katarína Poláková. Maru dodáva:  „Keďže máme pred sebou obrovské výzvy a navyše sa čoskoro stanem dvojnásobnou mamou, budem potrebovať silnú a spoľahlivú partáčku na vedenie TRIADu a nemôžem byť viac nadšená, že takéhoto človeka už vlastne niekoľko rokov po svojom boku mám.”

01 - Modified: 2024-04-16 12:53:20 - Feat.: - Title: Trendy v digitále: Všetci spomínajú AI, ale trh ovplyvnili aj nižšie budgety 02 - Modified: 2024-03-26 09:37:53 - Feat.: - Title: Cez THREADS sa dostanete bližšie k publiku. Má to aj svoje „ALE“ 03 - Modified: 2023-12-19 09:33:21 - Feat.: - Title: TRIAD má novú COO, stala sa ňou Katarína Poláková 04 - Modified: 2023-11-28 10:30:29 - Feat.: - Title: Creative Fast AID: Rýchle generovanie konceptov pre značky i neziskovky pomocou AI 05 - Modified: 2023-10-09 14:43:57 - Feat.: - Title: Ako budovať značku, ktorú budú zákazníci milovať?
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
03. máj 2024 05:34