Bison & Rose
StoryEditor

Agentúra Bison & Rose vyhrala tender pre značku Puma. Spolupracujú od januára 2022

19.01.2022, 15:55
Autor:
redred
Na starosti bude mať komunikáciu pre kategóriu run/train a lifestyle.

„Forever better together“ je claim novej spolupráce športovej značky Puma a komunikačnej agentúry Bison & Rose. Puma si vo výberovom konaní minulý rok na jeseň vybrala Bizónov, ktorí budú mať na starosti komunikáciu pre kategóriu run/train a lifestyle. Ich oficiálna spolupráca začala v januári 2022.

„Hľadali sme agentúru, ktorá bude rozumieť našim hodnotám, histórii a dedičstvu značky a zároveň bude prichádzať s inovatívnymi nápadmi a aktívne vyhľadávať PR príležitosti v existujúcich aj nových oblastiach. Tím B&R nás zaujal nielen originálne spracovanou tendrovou ponukou, ale aj portfóliom svojich služieb a skúsenosťami. V Bizónoch sme našli oveľa viac, ako bolo pôvodným zámerom tendru,“ hovorí Katarzyna Weslawowicz, Head of Marketing PUMA Eastern Europe.

Bison & Rose bude pre Pumu bude zabezpečovať PR servis v kategórii run/train a lifestyle zahŕňajúci produktovú komunikáciu, komplexné media relations, krízovú komunikáciu a influencer’s marketing. Spoluprácu bude zabezpečovať agentúrny tím Veroniky Deckerovej na čele s Luciou Fialíkovou.

„V komunikácii je vždy veľmi dôležité, keď partneri vzájomne rezonujú a to sa v tomto prípade deje. Preto som veľmi rada, že taká inšpiratívna značka, akou PUMA nesporne je, vložila do nášho tímu svoju dôveru a že budeme mať príležitosť podieľať sa na jej komunikačnom smerovaní,“ hovorí Veronika Deckerová, Senior Consultant agentúry Bison & Rose.

Bison & Rose je českou komunikačnou agentúrou s 25-ročnou tradíciou na trhu, ktorá poskytuje svojim klientom komplexné služby integrovanej komunikácie, media relations, digitálnej komunikácie a eventové, produkčné služby. Pôsobí aj na Slovensku a je exkluzívnym zastúpením siete Burson Cohn & Wolfe pre Česko a Slovensko.

01 - Modified: 2023-06-27 07:32:01 - Feat.: - Title: Tendre sú slabo pripravené, majú nejednoznačné zadanie a je v nich príliš veľa agentúr, hovorí PR brandža 02 - Modified: 2023-06-07 11:01:08 - Feat.: - Title: Problémy PR agentúr: Primerané odmeny, vysoká fluktuácia a mladí, ktorí sú občas ako trabant 03 - Modified: 2021-04-08 10:22:54 - Feat.: - Title: ORION má novú kampaň. Jej hlavnými piliermi sú spoločný čas s rodinou a udržateľnosť
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 17:22