StoryEditor

ORION má novú kampaň. Jej hlavnými piliermi sú spoločný čas s rodinou a udržateľnosť

08.04.2021, 12:05
Autor:
redred
Kampaň bude nasadená predovšetkým v online.

Značka ORION vo svojej novej kampani predstavuje nový čokoládový rad ORION Rodinná, ktorej zámerom je spríjemniť čas strávený s rodinou, a to vďaka väčšej gramáži tabuliek, ktorá je ideálna na zdieľanie s ostatnými.

Zároveň vyzdvihuje novú hlavnú ingredienciu – 100 percentne udržateľné kakao, ktorého využitie značka vo svojom portfóliu postupne navyšuje, čím podporuje dlhodobú udržateľnosť.

ORION čokolády prichádzajú v 7 rôznych variantoch, z ktorých si vyberú deti aj dospelí. Kakao použité na výrobu Rodinných čokolád je 100 percentne udržateľné a certifikované organizáciou Rainforest Alliance. „Ide o jeden z krokov, ktorými podporujeme dlhodobú udržateľnosť v súlade so záväzkom značky ORION, ktorým je starať sa o naše korene, aby sme tak radosť z čokolády mohli prinášať aj našim budúcim generáciám,“ hovorí Radomír Šlechta, Senior Brand Manager značky ORION.

Digitálna kampaň odštartuje v polovici apríla predovšetkým na sociálnych sieťach. Jej súčasťou budú sponzorované príspevky na Facebooku, svoje oznámenia tiež značka prepojí s vybranými influencermi prostredníctvom Instagramu. Na Slovensku sa zapojí Barbora Krajčírová. Okrem toho bude vysielaná videoreklama na YouTube a videoportáli TV JOJ.

Od júna sa pridá aj tag on k novej televíznej reklame značky a silná podpora v in-store prostredí.

Vizuály a video pre kampaň vytvorila agentúra Second Head (František Bumbálek), spoluprácu s influencermi sprostredkováva agentúra Promoangel a komunikáciu s médiami zabezpečuje agentúra Bison & Rose.

S uvedením Rodinných tabuliek na trh sme súčasne spustili aj novú microsite www.orionprenas.sk, kde teraz komunikujeme všetky aktivity značky ORION súvisiace s udržateľnosťou,“ dodáva Tereza Hliňáková, ORION Marketing Supertrainee.

01 - Modified: 2023-06-27 07:32:01 - Feat.: - Title: Tendre sú slabo pripravené, majú nejednoznačné zadanie a je v nich príliš veľa agentúr, hovorí PR brandža 02 - Modified: 2023-06-07 11:01:08 - Feat.: - Title: Problémy PR agentúr: Primerané odmeny, vysoká fluktuácia a mladí, ktorí sú občas ako trabant 03 - Modified: 2022-01-19 14:56:08 - Feat.: - Title: Agentúra Bison & Rose vyhrala tender pre značku Puma. Spolupracujú od januára 2022
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 14:06